Морати се засегна от изявленията на Снайдер


Н. Гавазов

Морати се засегна от изявленията на Снайдер

Президентът на Интер Масимо Морати призна, че е притеснен от вероятността полузащитника на отбора Уесли Снайдер да напусне „нерадзурите". Той също така отрече информациите, че е водил преговори с бившия селекционер на Аржентина и Чили Марсело Биелса относно треньорския пост в отбора.

Както е известно, бъдещето на Снайдер на "Сан Сиро" вече не е гарантирано, след последните изявления на холандеца, които той направи по време на почивката си в Лос Анджелис и с които отвори вратата за евентуални преговори с Юнайтед и Челси, които вече заявиха своя интерес към него.

"Обичам Интер с цялото си сърце. Но само Бог ще реши какво ще бъде моето бъдеще", цитира по-рано Gazzetta dello Sport думите на Снайдер.

"Тъжно е да чуя тези коментарии", заяви Морати днес пред репортери, които очакваха появата на боса в офиса му в Милано.

Както е известно, Снайдер се присъедини към "нерадзурите" през лятото на 2009 година от Реал Мадрид по изричното искане на тогавашния треньор Жозе Моуриньо. Той остави следа с доброто си представяне през своя първи сезон в Италия, като спечели Скудетото, Шампионската лига и Купата на Италия. Той също така достигна финал за Световната купа с Холандия, а през изминалия сезон вдигна отново Купата на Италия и спечели италианската Суперкупа и Световното клубно първенство.

Междувременно, Морати отрече, че е разговарял по телефона с бившия селекционер на Аржентина и Чили Марсело Биелса относно треньорския пост в Интер - информация, която бе разпространена от Gazzetta dello Sport.

„Не е имало никакъв контакт с Биелса, отричам всичко написано. Леонардо е отличен треньор", коментира Морати.

 

  Сподели
86