Интер - Реал Мадрид: Над 2.5 гола в мача


Н. Гавазов

 Интер - Реал Мадрид: Над 2.5 гола в мача

Интер - Реал Мадрид

Стадион: "Сан Сиро", Милано

Дата: 14.09.2021г.

Час: 22:00 ч.

Съдия: Даниел Зийберт (Германия)

Интер и Реал Мадрид ще се срещнат в мач от първи кръг на груповата фаза на Шампионска лига. Този сблъсък ще е за втора поредна година в турнира. През миналата кампания "нерадзурите" не успяха да излязат от групата си, но това може би помогна на тима, който спечели титлата в Серия А в края на сезона. "Бланкосите" от своя страна стигнаха до полуфиналите на състезанието, където отпаднаха от бъдещия победител Челси.

Новият старши треньор на миланци Симоне Индзаги ще се опита да остави разочарованието зад гърба си и няма по-добър начин да го започне с победа срещу рекордьора по титли в Шампионска лига. Интер успешно започна кампанията си в Серия А, като спечели първите си 2 мача, преди да направи равен 2:2 срещу Сампдория през уикенда. Двата получени гола от "моряците" са тревожен сигнал за състоянието на защитата, която на практика не успя да се справи със скромните нападатели на лигурци.

Реал Мадрид също започна добре, записвайки равен и две победи в Примера дивисион. Деветте гола на "бланкосите" от началото на кампанията са другото положително нещо, но подобно на Интер, защитата на мадридчани не играе уверено. За това свидетелстват трите получени попадения от Леванте и двата гола на Селта през уикенда.

Сенси от домакините е контузен. Гостите са без намиращите се в лазарета Менди, Себайос, Кроос, Бейл и Марсело.

Интер е с осем победи от 17 мача между двата тима, а Реал Мадрид има седем успеха срещу този съперник. През миналия сезон "бланкосите" постигнаха победи с 2:0 в Италия и с 3:2 в Испания.

Очертава се много интересен двубой, който няма нищо общо с миналогодишните сблъсъци. Конте вече не е начело на Интер, а Реал загуби Рамос и Варан. Общото, което обединява съперниците е, че те играят открит футбол, а с проблемите в защитите се очакват и голове. Напълно е възможно да видим над 2.5 гола в мача, както и това, че този път съперниците няма да се победят.

Прогноза: Интер - Реал Мадрид 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Карло Анчелоти)
 
Куртоа
   
Карвахал
Милитао
Алаба
Гутиерес
Валверде
Каземиро
Модрич
Азар
Бензема
Жуниор
Перишич
Димарко
Де Врей
Шкриняр
   
Ханданович
 
Интер (Симоне Индзаги)

Обоснована прогноза: Интер - Реал Мадрид 2:2

  Сподели
292