Погба се върна и отстрани Милан (видео)


И. Ангелов

Погба се върна и отстрани Милан (видео)

Милан прие Манчестър Юнайтед за втората среща от осминафиналите на Лига Европа между двата тима. След като на "Олд Трафорд" преди седмица двата отбора се разделиха при 1:1, днес гостите от Англия спечелиха с 1:0 на "Сан Сиро" благодарение на попадение от резервата Пол Погба, за да намерят място на четвърт-финалната фаза.

До почивката Милан надиграваше съперника след като превзе средата и Юнайтед не атакуваше вратата на Донарума по никакъв начин. Дийн Хендерсън имаше много работа и спаси вратата си от Кеси, Салемакерс и Крунич.

Така на почивката Оле Гунар Солскяер представи Пол Погба, който се завърна от контузия и зае мястото на Рашфорд. Още с първата атака с участие на французина той се оказа на стрелкова позиция в полето и матира Донарума за 1:0 в 48-ата минута.

Впоследствие французинът помогна Юнайтед да овладее числено средата на терена и да атакува повече от противника във второто полувреме. За Милан в 67-ата минута се появи Златан Ибрахимович, и той имаше своите възможности, но резултатът не се промени повече.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
260