Рома с интерес към привличането на Бернард


П. Пенков

Рома с интерес към привличането на Бернард

Както знаете Рома започна прекрасно настоящата кампания, като клуба заема третото място в подреждането, само на две точки зад Милан и с пункт преднина пред Ювентус. Въпреки доброто представянето до момента, "вълците" са решили да засилят своите позиции през трансферения прозорорец. Според информация на изданието Calciomercato, Рома проявава доста сериозен интерес по привличането на Бернард от Евертън, като по този начин да подсилят нападателните си способности.

Както знаете бразилският национал се присъедини към "карамелите" през 2018 година, напускайки Шахтьор Донецк след 5 прекарани сезона.

За съжаление на 28-годишният футболист, неговото приключение в Англия не се развива по най-впечатляващия начин, след като той записа участие само в 6 срещи от Висшата лига през този сезон - само на два пъти като титуляр.

Сега след като мениджърът на Евертън Карло Анчелоти подчерта, че Бернард не е сред неговите фаворити, то това може би ще даде шанс на бразилеца за едно ново поле за развитие, намирайки своето място в тима на Пауло Фонсека.

  Сподели
317