Юве ще се поправи с Фиорентина


И. Ангелов

Юве ще се поправи с Фиорентина

Ювентус - Фиорентина
Стадион: Алианц Стейдиъм
Дата: 02.02.2020 г.
Час: 13:30 ч.

В последния кръг от Серия А Ювентус имаше възможността да увеличи преднината си пред Интер на върха в класирането, но изненадващо "старата госпожа" се провали срещу Наполи, когато не отправи нито един точен удар в първата част, и след това загуби с 2:1 като гост на един от слабо представящите се отбори в лигата.

Фиорентина за момента остава единственият отбор, който не е получил гол от Юве през кампанията, но някои важни липсващи в защита играчи ще направят запазването на това статукво сложна задача.

Откъм състави, Маурисио Сари има доста проблеми с травмите на Пянич, Киелини, Кедира, Де Шилио, Данило и Демирал. Арън Рамзи може да започне след като беше резерва в последния уикенд. 

При гостите Франк Рибери остава дълготрайно контузен. Мартин Касерес и Никола Миленкович са наказани и ще бъдат заменени от Раниери и Чечерини. 

Ювентус няма загуба в последните си 31 мача у дома в Серия А. В 9 от последните 10 домакинства Юве вкара поне по 2 гола. Фиорентина запази 3 поредни сухи мрежи в лигата, но не се очаква да постигне това тук.

Прогноза: Ювентус - Фиорентина 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Фиорентина (Джузепе Ячини)
 
Драговски
   
Чечерини
Педзела
Раниери
Лирола
Бенаси
Пулгар
Кастровили
Венути
Чиеса
Влахович
Роналдо
Игуаин
Рамзи
Матуиди
Бентанкур
Рабио
Сандро
Куадрадо
Лихт
Бонучи
   
Шчесни
 
Ювентус (Маурисио Сари)

Обоснована прогноза: Ювентус - Фиорентина 2:1

  Сподели
241