Анонс на 30-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 30-ти кръг от Серия А

Емполи - Наполи
Дата: 03.04.2019 г.
Час: 20:00 ч.

След като победи на гости на Фрозиноне, Емполи предложи добро представяне срещу Ювентус, но беше победен след прекрасна игра от Марио Манджукич и Мойзе Кен. 

Наполи се намира в страхотна форма и доказа това срещу Рома. Победата с 4:1 на гости на "Олимпико" трябва да е показала защо тимът е фаворит за спечелване на Лига Европа

Откъм състави, само Ла Гумина е контузен за домакините. Матиас Силвестре се връща след наказание, както и капитанът Мануел Паскуал също трябва да играе. При гостите с травми са Албиол, Диауара, Инсине и Кирикеш. 

Наполи вкара поне по 2 гола във всеки от последните 7 мача с Емполи. Последните 4 мача бяха спечелени от Наполи. Емполи обаче също вкара поне по 2 на този съперник в последните 3 домакинства.

Прогноза: Емполи - Наполи 1:2

 

Фрозиноне - Парма
Дата: 03.04.2019 г.
Час: 22:00 ч.

Фрозиноне загуби последните три срещи поред и няма победа в последните шест кръга. Спасението е на цели 10 точки разстояние и след загубите от Спал и Емполи изглежда съдбата на тима е ясна.

Парма загуби две поредни срещи и допусна седем гола в тях. Тимът все пак изглежда по-добре от своя съперник, но формата в момента не е най-добрата.

Откъм състави, Гори и Вивиани са аут за домакините, а при гостите контузени са Граси, Стулац, Биабиани и Инглесе. Под въпрос е още Жервиньо. 

Фрозиноне загуби последните си 5 мача у дома. Парма допусна по най-малко 2 гола в последните 4 гостувания.

Прогноза: Фрозиноне - Парма 1:2

 

Рома - Фиорентина
Дата: 03.04.2019 г.
Час: 22:00 ч.

Промяната в ръководството на Рома нямаше ефекта, който клубът търсеше и разочарованието от Наполи у дома беше огромно. 

Фиорентина редува равенства и загуби в последните пет кръга, и така тимът изглежда няма да покаже достатъчно за да се бори с групата за европейските позиции. В състава няма много проблеми и само Пяца е контузен. Под въпрос в случая са още Чиеса и Фернандес.

При домакините Ел Шаарави и Флоренци са контузени. Манолас е с наказание, а Джеко и Пасторе са под въпрос. 

Рома трябва да се реабилитира на своята публика за срама срещу Наполи и не се очаква нищо освен победа от домакинската публика. Това може да донесе напрежение над "вълците" обаче.

Прогноза: Рома - Фиорентина 2:1

 

СПАЛ 2013 - Лацио
Дата: 03.04.2019 г.
Час: 22:00 ч.

Спал спечели в два поредни кръга от Серия А. По този начин тимът избяга от опасната зона, но работата до края на сезона не е свършила след като директните съперници Болоня и Удинезе също взеха по три точки в последната седмица.

Лацио се намести в борбата за местата от Шампионска лига след като се намира на 3 точки от Милан. В състава проблемите не са много и само Лукаку е контузен, макар и Раду и Кореа да имат минимални травми. 

Спал може да разчита на абсолютно всички свои играчи. Лацио обаче вкара поне по 3 гола в последните 3 мача срещу Спал. Тези срещи бяха спечелени от гостите. Именно те са фаворити въпреки подобрената форма на домакина.

Прогноза: СПАЛ 2013 - Лацио 1:2

 

Торино - Сампдория
Дата: 03.04.2019 г.
Час: 22:00 ч.

Торино загуби пет точки в последните два кръга, но петото и шестото място все още се намират на три пункта разстояние. Шансът за финал в топ 6 все още е налице.

Сампдория спечели поредни срещи и така застана с Торино на 45 точки. Тъй като формата на гостите в момента е по-добра, тимът ще опита да прескочи прекия съперник тук.

Откъм състави, Аина е наказан за домакините, а Фалке има контузия. При гостите Капрари и Барето са с травми. Тимът продължава да разчита на Фабио Куалярела, който изглежда няма нужда от почивка.

Сампдория обаче допусна поне по 2 гола в 7 от последните 8 мача като гост в лигата. Торо вкара поне по 2 гола в последните си 3 домакинства. 

Прогноза: Торино - Сампдория 2:2

 

Сасуоло - Киево
Дата: 04.04.2019 г.
Час: 20:00 ч.

Сасуоло не успява да вземе победа в осем мача и бавно приближава битката за оцеляване, макар в момента да се намира на 14-ата позиция.

Киево се намира на последно място, и до няколко кръга официално ще изгуби математически шансове за спасение. В последните срещи личи тотална липса на мотивация от играчите на състава.

Откъм състави, само Адяпонг е контузен за Сасуоло. Киево не може да разчита на наказаните Шелото и Томович, а Депаоли и Меджорини са с наказания.

Киево няма победа в последните си 14 гостувания в лигата. Тимът е един от малкото, ако не единственият в по-лоша форма от своя домакин.

Прогноза: Сасуоло - Киево 1:0

 

Аталанта - Болоня
Дата: 04.04.2019 г.
Час: 22:00 ч.

Аталанта пропусна много възможности да остане в топ 4 този сезон, но стилът на игра остава добър и тимът все още е в битката. До края на кампанията всичко остава възможно.

Болоня спечели три срещи поред и успя да прескочи Емполи за 17-ата позиция. Пътят до спасението не е завършен, но и точката срещу отбор като Аталанта ще е успех в случая.

В двата отбора проблеми почти няма. Домакините са в перфектно здраве, а за гостите липсва само Матиело. 

Болоня вкара поне по 2 гола в последните 3 кръга. В последните 3 гостувания обаче тимът допусна поне по 2 пъти. Домакините са фаворити в този двубой, след като не могат да си позволят грешки до края за постигане на целите.

Прогноза: Аталанта - Болоня 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
796