Райола отрече за Балотели


Н. Гавазов

Райола отрече за Балотели

Агентът на звездата на Интер Марио Балотели отрече днес, че клиентът му е подписал договор с Манчестър Сити. Както е известно, по-голямата част от пресата на Апенините съобщи, че 19 годишният нападател е подписал договор с Манчестър Сити и всичко между европейския шампион и английския отбор е уредено около трансфера на играча.

"Нищо не е било подписвано между Балотели и Манчестър Сити. Също така се съмнявам, че нещо подобно ще се случи в следващите няколко дни", заяви Райола пред ANSA.

Според информацията от тази сутрин, Балотели е провел прощално парти през уикенда със своите приятели. Освен това, La Gazzetta dello Sport твърди, че договорът на Марио с „гражданите" ще бъде за пет години, като основната сума на трансфера е 30 милиона, която в зависимост от представянето на таланта ще нарасне до 35 милиона. Вестникът също така съобщи, че СуперМарио ще се присъедини към новите си съотборници в сряда, след като и двата тима са на турне в САЩ и дори може да играе срещу Интер в събота когато един срещу друг излизат двата тима на стадиона в Балтимор.

 

  Сподели
114