Интер е готов да направи предложение за Бейл


Н. Гавазов

Интер е готов да направи предложение за Бейл

Полузащитникът на Реал Мадрид Гарет Бейл може да продължи кариерата си в Италия, твърди The Independent. Според източника на информацията, мадридският клуб вече не гледа на уелския футболист като на ключов играч и разглежда възможността за продажбата му през лятото.

Съобщава се, че се планира със средствата от продажбата на Бейл да бъде закупен нападател. Най-вероятното място за продължаване на кариерата на Гарет е Интер. Миланският клуб е един от малкото клубове, които са готови да платят солидна компенсация за трансфера на уелсеца.

The Independent твърди също така, че Манчестър Юнайтед е загубил своя интерес към Бейл, след като бе привлечен Алексис Санчес.

По-горната информация потвърждава появилите се по-рано съобщения, че Реал Мадрид планира да извърши сериозна чистка през лятото, като първи кандидат за напускане на клуба е крилото Гарет Бейл. Според източника на информацията, много е голяма вероятността уелсецът да си тръгне от "Сантяго Бернабеу". Очаква се, че Реал ще поиска за своята звезда 100 милиона евро, като тези пари ще бъдат вложени в покупката на други играчи, с които ще започне плавно обновяване на състава.

Напомняме, че по-рано се появиха информации, че крилото със сигурност ще напусне Мадрид и ще се завърне във Висшата лига на Англия, ако Зинедин Зидан остане начело на Реал Мадрид. Твърдеше се, че Гарет не желае да прекъсва кариерата си в Реал, но се опасява, че няма перспективи в клуба при Зидан, който се намира под огромен натиск заради проваленото представяне в Примера дивисион и фиаското в Купата на Испания.

Както е известно, през миналата седмица старши-треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан изрази увереността си, че Бейл ще остане в клуба: "Нормално е, когато играч иска да участва във всеки мач. Ние знаем какъв е като играч, знаем какво е направил. Трябва да вземаме решения, но това не значи, че Гарет не може да играе важна роля в бъдеще. Утре ни чака пореден мач. Гарет е готов, както и всички останали. Независимо от това как ще се развие краят на сезона, Гарет е играч на Реал и аз чувствам, че той ще остане тук".

  Сподели
132