Анонс на 25-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 25-ти кръг от Серия А

Удинезе - Рома
Дата: 17.02.2018 г.
Час: 16:00

Смяната на треньора имаше позитивно влияние за Удинезе, който подобри формата си и сега се намира в средата на таблицата. С още малко мотивация тимът може да поиска да претендира и за местата в Европа.

Рома, Интер и Лацио пропуснаха да спечелят ценни точки в последните кръгове. Рома обаче изглежда най-бързо се върна към добрите резултати след поредните победи над Верона и Беневенто. В състава проблемите са малко с травмите на Карсдорп и Гоналонс.

Рома спечели последните си 9 срещи с Удинезе във всички турнири. На гости "вълците" нямат загуба в 17 от последните си 18 мача. В 5 от последните 6 двубоя между тези два тима Рома вкара поне по 2 гола. В момента изглежда, че Рома набира скорост и се очаква това да продължи

Прогноза: Удинезе - Рома 1:2

 

Киево - Каляри
Дата: 17.02.2018 г.
Час: 19:00 ч.

Киево спечели само 2 точки в последните 10 кръга и в момента се намира на поредица от 4 загуби. Въпреки критичната форма тимът някак държи 16-ата позиция.

Каляри няма загуба в последните си 3 мача и ще иска да продължи добрата серия. Само Лука Сигарини е с травма в състава и предпоставките за нов добър резултат са налице с оглед формата на противника.

Киево обаче запази суха мрежа в последните 6 домакинства срещу Каляри. В последните 12 Киево не загуби от този противник.

Прогноза: Киево - Каляри 1:1

 

Болоня - Сасуоло
Дата: 18.02.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Болоня стартира добре и задържа Интер цял час игра, но в крайна сметка се провали и получи пета загуба в последните 6 кръга. Тимът е на добра дистанция от 10 пункта от опасната зона на дъното и може да играе без напрежение към момента, но това може да доведе и до неприятности.

Сасуоло загуби тежко от Ювентус, но донякъде се върна в пътя след безголов равен с Каляри миналата седмица. Съставът е в добро здраве единствено без Летшерт, но формата е далеч от категорична тази година.

За Болоня аут са наказаните Паласио, Мбайе и Масина, а контузен е Верди. Болоня допусна поне 2 гола в 8 от последните си 9 срещи. Сасуоло обаче не вкара в последните си 3 мача, като не спечели последните 6. Очаква се равностоен двубой без много голове.

Прогноза: Болоня - Сасуоло 0:0

 

Беневенто - Кротоне
Дата: 18.02.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Беневенто загуби в 4 поредни кръга след като показа подобрение около нова година, но от друга страна последните загуби бяха от Рома и Наполи, което се очакваше.

Кротоне успя да завърши при равенство с Интер и Аталанта в последните два кръга, а тези две точки помогнаха за задържането над опасната зона.

При тези два отбора проблемите са малко. Антей и Лучони са аут за домакините, докато контузен при гостите е Сампириси.

Беневенто загуби 21 от последните си 24 мача в Серия А. В 13 от последните 16 тимът допусна поне 2 пъти. Кротоне направи 3 поредни равенства и ще иска да надгради.

Прогноза: Беневенто - Кротоне 0:1

 

Аталанта - Фиорентина
Дата: 18.02.2018 г.
Час: 19:00 ч.

Аталанта не успя да достигне до три поредни кръга от победи след равенството с Кротоне в последния. В четвъртък по нещастен начин тимът загуби и в Германия в Лига Европа срещу Борусия Дортмунд за 3:2 при гол в последната минута. Двата гола на гости могат и да се считат за успех, но формата на състава сякаш не е на обичайното ниво от по-рано в кампанията.

Фиорентина нямаше как да задържи Ювентус миналата седмица и загуби с 2:0 въпреки едно добро представяне. В момента тимът е на 7 точки от седмата позиция и както своя домакин представянията могат да са на по-високо ниво ако това ще е целта до края.

В тези два отбора контузени играчи няма. Очаква се феновете на домакините да имат своя принос в срещата след смелото представяне в Европа.

Прогноза: Аталанта - Фиорентина 1:0

 

Наполи - СПАЛ 2013
Дата: 18.02.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Наполи продължава изключителното си представяне и заедно с Ювентус този тим направи 8 поредни победи в лигата.

Спал успя да спечели някои точки от по-добри съперници през сезона, но 18-ят в таблицата няма победа от 7 кръга, като събра 2 точки в последните 4 от тях. 

Откъм състави, при домакините Милик, Гулам и Кирикеш продължават да липсват. Маурисио Сари промени много състава си за срещата в четвъртък с РБ Лайпциг в Лига Европа, като се очаква в Серия А да видим най-доброто с оглед лидерската позиция. При гостите Матиело е наказан, а Бориело е с контузия. 

Наполи спечели 12 от последните си 15 домакинства в Серия А. В тях домакините вкараха поне по 2 пъти на всеки победен противник. Спал не успя да спечели в 11 от последните 12 гостувания.

Прогноза: Наполи - СПАЛ 2013 3:0

 

Лацио - Верона
Дата: 19.02.2018 г.
Час: 21:45 ч.

Лацио разочарова привържениците си и загуби от втория в Румънското първенство в Лига Европа в четвъртък, макар и минимално. Отборът дължи извинение на привържениците си и те ще настояват за това в случая.

Верона се намира на предпоследната позиция в класирането и след като наскоро победи Фиорентина, тимът загуби в два кръга поред. Лацио също не може да се похвали с добра форма с оглед локалните 3 поредни загуби и тази в Европа.

Лукас Лейва е наказан за домакините, докато Ди Дженаро е с травма. Само Алесио Церчи липсва за Верона. 

Верона не успя да спечели 28 от последните си 31 гостувания в Серия А. В 5 от последните си 7 срещи тимът не вкара гол. В последните 3 кръга обаче Лацио допусна поне по 2 гола всеки мач. 

Прогноза: Лацио - Верона 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
212