Милан с интерес към Бариос


.

Милан с интерес към Бариос

Милан следи нападателя на Дортмунд Лукас Бариос, твърди ежедневникът "Bild". Росонерите търсят нов голаджия след нарастващо разочарование от представянето на Клаас-Ян Хунтелаар, с когото подписаха миналото лято. Според слуховете Един Джеко е първи в списъка с желаните остриета от миланци, но тимът от Серия A се отказа от босненеца, след като научи, че цената му възлиза на 40 млн. евро.

25-годишният аржентинец, който обаче носи фланелката на парагвайския национален тим, се присъедини към Борусия предното лято от Коло-Коло за 4,2 млн. евро и бързо направи впечатление в първия си сезон на Стария континент, забивайки 19 гола в Бундеслигата. По този начин острието стана третият най-добър реализатор в шампионата.

В момента той се готви с националния отбор на Парагвай за Мондиала, където се надява да изиграе водеща роля за тима си, след като записа три гола в първите си три участия за страната.

Сведенията в Германия твърдят, че черно-жълтите ще позволят на роденото в Аржентина острие, което се сдоби с парагвайско гражданство миналия месец, да напусне за сумата от 30 млн. евро.

АЛЕКСАНДЪР ПАВЛОВ

  Сподели
89