Лука Тони няма да се връща в Байерн Мюнхен


.

Лука Тони няма да се връща в Байерн Мюнхен

Президентът на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге заяви, че нападателят Лука Тони няма да се върне в клуба, въпреки че вероятността той да остане в Рома изглежда твърде малка. Както е известно през януари той бе пратен под наем при италианците след скандал с треньора на тима Луис Ван Гаал. Високият стрелец иска да остане за постоянно в столицата на Италия, но за да се случи това, двата клуба ще трябва да постигнат договорка по отношение на сделката през октомври.

Спортният директор на "вълците" Даниеле Прад всъщност ще лети до Бразилия, където възнамерява да говори за евентуалното привличане на нападателя на Фламенго Адриано. Това ще постави в още по-голяма опасност оставането на Лука Тони в Рим.

В интервю за Suddeutsche Zeitung, Румениге бе попитан дали нежеланието на Рома да закупи Лука Тони ще означава, че италианецът ще се върне на "Алианц Арена". "Говорих с агента на Тони преди две седмици. Лука иска да остане в Италия. Казах му, че няма смисъл да се връща в Мюнхен", сподели президентът на "баварците".

Наполи е най-новият претендент за подписа на Тони, след като президента на клуба Аурелио Де Лаурентис разкри намерението си да привлече нападателя, който според него може да отбележи 20 гола за сезона.  

  Сподели
137