Анонс на 26-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 26-ти кръг от Серия А

Наполи - Аталанта
Стадион: "Сан Паоло", Неапол
Дата: 25.02.2017г.
Час: 19:00
Съдия: Доменико Чели

Наполи не позволи загубата от Реал Мадрид в Шампионска лига да разколебае формата в преследването на второто място в италианската Серия А и миналият уикенд тимът победи Киево с 3:1.

Аталанта е в абсолютно идентична форма със своя съперник в последните 5 кръга след равен и 4 победи. Така тимът на гостите продължава да впечатлява в Италия и се намира на една позиция зад Наполи в класирането. Аталанта надхвърли всички очаквания от преди старта на сезона и може да се бори за оставане в европейските места.

Два от най-качествените отбори за кампанията се изправят тук и без сериозни проблеми с контузени се очаква красив футбол и зрелище на Сан Паоло.

Прогноза: Наполи - Аталанта 2:2

 

Палермо - Сампдория
Стадион: "Ренцо Барбера", Палермо
Дата: 26.02.2017г.
Час: 13:30
Съдия: Даниеле Довери

Палермо очаквано загуби от лидера в класирането Ювентус в последния кръг, но срещу отбор точно в средата на таблицата шансовете на опашкаря за точки са по-високи. 

Сампдория обаче няма загуба в последните си 4 срещи и така тръгна нагоре в класирането. Те трябва да се възползват и тук с оглед на наказанието на Голданига при домакините и контузиите на Райкович и Пецела. За гостите само Торейра отсъства с наказание. 

Палермо трябва да се възползва от обстоятелството, че 17-ят Емполи играе с Ювентус и може да загуби. Силите на тима обаче могат да не са достатъчни срещу отбор във възход.

Прогноза: Палермо - Сампдория 0:1

 

Дженоа - Болоня
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 26.02.2017г.
Час: 16:00
Съдия: Джанлука Роки

Лоша поредица от загуби и погром с 5:0 от отбор, който не спечели нито един мач преди това в лигата означаваше края за наставника Иван Журич начело на Дженоа, и така той оваканти поста преди отборът му да изпадне в опасната зона.

Болоня не се справя много по-добре от 16-ата позиция на противника си и с една позиция напред тимът реди загуба след загуба, вече в 4 поредни кръга. Битката за оцеляване ще е реалност и за двата отбора, а тази среща предполага да е изнервена и с неясни последствия.

Дженоа не вкара в последните си 3 двубоя и може би ще е разумно да се бори за точка в срещата.

Прогноза: Дженоа - Болоня 0:1

 

Кротоне - Каляри
Стадион: "Ецио Скида", Кротоне
Дата: 26.02.2017г.
Час: 16:00
Съдия: Даниеле Орсато

След последната си победа Кротоне загуби в четири поредни кръга и сега отново посреща съперник, който може да победи. 

Каляри се намира на комфортно разстояние от 14 пункта над опасната зона, което означава игра без напрежение и без много неприятности в случай на лош резултат. От състава за срещата ще липсват контузения Федерико Малчиори и Панагиотис Тачсидис.

Двата състава нямат много проблеми, а домакините тук ще трябва също да направят огромно усилие и да се възползват от срещата на Емполи с лидера Ювентус. 

Прогноза: Кротоне - Каляри 1:1

 

Киево - Пескара
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 26.02.2017г.
Час: 16:00
Съдия: Клаудио Гавилучи

Киево загуби у дома си от Наполи в последната седмица, но с ново домакинство срещу определено по-лека опозиция домакините могат да оставят загубата зад гърба с позитивен резултат.

Пескара изненадващо се подобри веднага след промяната на мениджъра и след като нямаше победа до момента в сезона тимът разби Дженоа с 5:0 в последния уикенд. Въпреки това отборът остана на дъното, но изгледите са позитивни.

При домакините само Пелисие е контузен, докато аут за гостите са Бахабек, Джилардино и Кампаняро. Шансът за нова изненада от Пескара не е за пренебрегване, което прави тази среща потенциално опасна. Домакините са фаворити, но трябва да обърнат внимание на подобрението при гостите.

Прогноза: Киево - Пескара 2:2

 

Лацио - Удинезе
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 26.02.2017г.
Час: 16:00
Съдия: Лука Пайрето

Лацио успя да обърне от 1:0 Емполи в последния кръг и така взе втора победа в последните три мача, в които тимът не допусна и загуба. 

Удинезе има само една победа в последните си шест мача и може би този отбор вече мисли за следващия сезон. Липсата на мотивация е налице след като изглежда ново класиране в долната половина на таблицата ще бъде факт. В състава има и някои проблеми след наказанията на де Пол и Халфредсон, както и травмите на Гнукури и Фараони.

Лацио се определя като фаворит заради по-добрата си форма, здравословно състояние, а и публика зад гърба.

Прогноза: Лацио - Удинезе 3:0

 

Фиорентина - Торино
Стадион: "Артемио Франки", Флоренция
Дата: 27.02.2017г.
Час: 21:45
Съдия: Пиеро Джакомели

Фиорентина изостана в битката за местата, даващи право на участие в Шампионска лига, а особено тежка психически ще е загубата от Борусия Мьонхенгладбах в Лига Европа, след като тимът водеше с 3:0 и загуби в крайна сметка с 4:3 общо от двата кръга на шеснайсетина финалите. Сега започнаха и спекулации с мястото на Пауло Соуса.

Торино преследва същата цел, но е дори по-далеч от съперника си в тази вечер. Моментът да се възползва от нараненото самочувствие на противника обаче е налице за Торо. 

В двата тима проблемите са малко, което трудно обяснява положението на домакините. Публиката ще иска да види подобрение, но в този момент силите може да не са достатъчно за виолетовите.

Прогноза: Фиорентина - Торино 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
306