Реал по традиция играе трудно с Хетафе


.

Реал по традиция играе трудно с Хетафе

Хетафе - Реал Мадрид
Стадион: "Колисеум Алфонсо Перес", Мадрид
Дата: 25.03.2010
Час: 21:00
Съдия: Давид Фернандес Борбалан


Реал Мадрид гостува на Хетафе в покрайнините на испанската столица в един от най-интересните двубои в междинния кръг на Примера. И двата отбора имат своите цели като домакините са на5 точки от Лига Европа, докато “белия балет” е задължен да спечели титлата, за да не се окажат похарчените 300 милиона през лятото напълно пропилени. 

В последния засега кръг Хетафе се представи отлично на “Сан Мамес” срещу Атлетик Билбао като двубоят приключи при равенство 2:2, макар че победата щеше да бъде доста ценна за гостите, тъй като щеше да им донесе три точки срещу пряк конкурент за евротурнирите. В последната си среща у дома пък Хетафе разби намиращият се в Зона Шампионска лига Майорка с 3:0, което показва отличната форма на състава.

Реал Мадрид обаче е отборът в най-силна серия в Примера като това представяне е задължително за “белите”, тъй като при провал за титлата те рискуват да останат без трофей. Последните им резултати обаче са доста обнадеждаващи, макар че в събота срещу Спортинг Хихон тимът на Пелегрини не показа добра игра и изравни с гол на Ван дер Ваарт, след като холандецът си спря топката с ръка. Това пречупи гостите и бързо те инкасираха две попадения.

Двама ключови футболисти на Хетафе ще пропуснат дербито. Роберто Солдадо е с контузия, докато Мигел Торес е наказан заради червения си картон през уикенда.

В селекцията на Пелегрини има повече проблеми. Контузени са Кака, Бензема, двамата Диара и Гути. Всички изброени все пак са под въпрос. Марсело е в Бразилия по лични причини.

В мач номер 100 за Гонсало Игуаин Реал Мадрид трябва да намери сили да пречупи Хетафе, който често изненадва лошо “белите”. Битката за титлата е ожесточена и от тук до края двата гранда трябва да са изключително прецизни, тъй като в Испания лидерите рядко губят точки. Мачът ще е тежък за Реал, но очакваме те да победят с гол разлика.   

Последни 5 изиграни срещи:

Хетафе:

22 февруари Валенсия - Хетафе 2:1 (Примера)
27 февруари Хетафе - Реал Сарагоса 0:2 (Примера)
07 март Осасуна - Хетафе 0:0 (Примера)
13 март Хетафе - Майорка 3:0 (Примера)
20 март Атлетик Билбао - Хетафе 2:2 (Примера)

Реал Мадрид:

27 февруари Тенерифе - Реал Мадрид 1:5 (Примера)
06 март Реал Мадрид - Севиля 3:2 (Примера)
10 март Реал Мадрид - Олимпик Лион 1:1 (Шампионска лига)
14 март Валядолид - Реал Мадрид 1:4 (Примера)
20 март Реал Мадрид - Спортинг Хихон 3:1 (Примера)


Досегашни срещи:

Хетафе - Реал Мадрид

11 мача
4 победи за Хетафе
2 равенства
5 победи за Реал Мадрид
Голова Разлика: 13:11 за Реал Мадрид

През този сезон:

31 октомври 2009 Реал Мадрид - Хетафе 2:0 (Примера)


Коефициенти от bet365:
Хетафе - 8.50
Равен - 4.75
Реал Мадрид - 1.36

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
181