Барса все още с едни гърди пред Реал Мадрид


.

Барса все още с едни гърди пред Реал Мадрид

 След вчерашната загуба на първенеца в Испания Барселона се заговори, че Реал Мадрид имат предимство пред Барселона, защото всичките водещи отбори ще гостуват на "Бернабеу". Флорентино Перес и Хорхе Фалдонадо гледали вчерашния мач по телевизията и след него били много щастливи и дори се стигнало до празненство.

"Ние знаем лигата е в нашите ръце. Мачът на 10 април срещу Барса ще бъде от решаващо значение", допълниха от щаба на мадридчани.

 Барселона все още има 2 точки преднина, но отборите на  Барса, Севиля, Валенсия и Атлетико  ще се наложи да дойдат на "Бернабеу", а през този сезон той се превърна в истинска крепост за Реал Мадрид. Голямо значение ще окаже и участието в Шампионска лига, като Реал Мадрид ще играе с Лион утре вечер, а каталунците ще гостуват на Щутгарт в Германия.

И най-накрая, но не на последно място голямо значение за борбата за титлата в Испания ще окажат и контузиите, а такива изобщо не липсват в Барселона, а след вчерашния мач към списъка се присъедини и Кейта от Барса, друго голямо значение има и умората в играчите.

КОСТАДИН КАРАМФИЛОВ

  Сподели
239