Анонс на 3-ти кръг на Примера дивисион


FUTBOL-TV

Анонс на 3-ти кръг на Примера дивисион

Леванте - Севиля
Стадион: "Сиудат де Валенсия", Валенсия
Дата: 11.09.2015 г.
Час: 21:30
Съдия: Игнасио Иглесиас


Леванте спечели първа точка за сезона, след като в последен двубой от програмата на предишния 2-ри кръг в Ла Лига "прилепите" успяха да направят 0:0 при гостуването си в Канарските острови срещу новака Лас Палмас. Играчите на Лукас Алкарас заемат 13-то място в подреждането. За настоящия двубой наказан е Жуниор.

Севиля инкасира тежка загуба в последния си мач преди паузата за европейските квалификации. "Рохибланкос" бяха разбити у дома с 3:0 от ексшампиона Атлетико Мадрид. Столичани бяха по-добрият отбор на терена и заслужено се поздравиха с успеха. Така носителят на Лига Европа продължава да е без победа в актива си след първите два кръга от новия сезон в Примера. Андалусци имат 1 точки и са на 17-то място в таблицата. Контузен за визитата във Валенсия е Пареха, а новото попълнение Адил Рами ще бъде аут от терените в следващия месец и половина заради травма, получена с националния отбор на Франция.

Прогноза: Леванте - Севиля 0:2


Спортинг Хихон - Валенсия
Стадион: "Ел Молиньон", Хихон
Дата: 12.09.2015 г.
Час: 19:15
Съдия: Карлос Дел Серо


Новакът Спортинг Хихон записа второ поредно нулево реми. След равенството с Реал Мадрид в последния си мач тимът от провинция Астурия завърши със същия резултат и при визитата си на Реал Сосиедад. Така Спортинг заема 11-то място в класирането с актив от 2 точки. За настоящия двубой треньорът на отбора Абелардо Фернандес ще може да разчита на всички свои футболисти.

Валенсия продължава да буксува след първите два кръга. Мнозина очакваха, че "прилепите" ще запишат лесни победи над Райо Валекано и Депортиво Ла Коруня, но играчите на Нуно Санто направиха две равенства - 0:0 и 1:1, като второто бе по-разочароващо, тъй като бе у дома. Така Валенсия заема 10-та позиция с 2 пункта на сметка си. Гостуването в Хихон ще пропуснат контузеният Диего Алвеш и наказаният Бараган.

Прогноза: Спортинг Хихон - Валенсия 0:1

 


Бетис - Реал Сосиедад
Стадион: "Бенито Виямарин", Севиля
Дата: 12.09.2015 г.
Час: 23:00
Съдия: Алфонсо Алварес


Новакът Бетис допусна първа загуба след завръщането си в Примера. В предишния кръг "зелено-белите" бяха размазани с 5:0 при визитата си на колоса Реал Мадрид. Така андалусци заемат 18-то място в класирането с актив от 1 точка, с колкото са още 5 отбора, чийто показатели обаче са по-добри. За настоящия двубой наставникът на Бетис Пепе Мел няма да може да разчита на опитния Рафаел ван дер Ваарт и Хавиер Матия, които са с травми.

Реал Сосиедад стартира кампанията с две нулеви равенства. В предишния кръг баските направиха реми у дома срещу новака Спортинг Хихон. Така играчите на Дейвид Мойс продължават да търсят първи успех за сезона. С контузии в тима от Сан Себастиан са Раул Навас и Карлос Мартинес.

Прогноза: Бетис - Реал Сосиедад 1:0



Гранада - Виляреал
Стадион: "Лос Карменес", Гранада
Дата: 13.09.2015 г.
Час: 13:00
Съдия: Хесус Хил

След като стартира с домакинско поражение срещу Ейбар, в предишния кръг тимът на Гранада записа първа победа за сезона. Андалусци се наложиха с 2:1 при гостуването си на Хетафе. Така играчите на Хосе Сандовал успяха да се изкачат до 7-ото място в класирането с актив от 3 точки. За настоящия двубой с травма в състава на Гранада е Фран Рико.

Виляреал също постигна първа победа за кампанията. В предишния кръг "жълтата подводница" победи у дома с 3:1 тима на Еспаньол. Играчите на Марселино Гарсия Торал все още нямат поражение, тъй като в първия кръг записаха равенство срещу Бетис, като тогава изпуснаха победата в края. За гостуването в Андалусия контузен продължава да е титулярният страж Серхо Асенхо, а наказани са Бруно и треньорът Марселино, който няма да може да ръководи своите възпитаници от резервната скамейка.

Прогноза: Гранада - Виляреал 0:2

 


Атлетик Билбао - Хетафе
Стадион: "Сан Мамес", Билбао
Дата: 13.09.2015 г.
Час: 17:00
Съдия: Педро Перес


Атлетик Билбао започна разочароващо новия сезон. Баските, които успяха да триумфират със Суперкупата на Испания, разгромявайки шампиона Барселона, загубиха именно от каталунците първия си мач в Ла Лига с 1:0, а в последния си двубой "лъвовете" изненадващо отстъпиха с 2:0 при визитата си на Ейбар в регионалното баско дерби. Така след първите два кръга играчите на Ернесто Валверде заемат еднолично последното 20-то място без спечелена точка. За настоящия двубой контузени са Баленсиага, Иняки, Муняин, Сан Хосе, Итураспе и Рамальо, като за последните трима ще се решава непосредствено преди мача.

Хетафе е другият отбор, който заедно с настоящия съперник няма спечелена точка след първите два кръга. В последния си мач тимът от мадридските предградия отстъпи с 2:1 при домакинството си на Хетафе. Така футболистите на Фран Ескриба заемат предпоследното 19-то място в класирането. Контузен за визитата в Билбао е Йода.

Прогноза: Атлетик Билбао - Хетафе 2:0

 

Селта Виго - Лас Палмас
Стадион: "Балаидос", Виго
Дата: 13.09.2015 г.
Час: 19:15
Съдия: Хавиер Естрада

Отборът на Селта е временният водач след първите два кръга в Примера. Галисийци имат в актива си 6 точки, с колкото са отборите на Ейбар, Атлетико Мадрид и Барселона, но показателите на водения от Едуардо Берисо тим са най-добри. В последния си мач Селта се наложи с класическото 3:0 при домакинството си на Райо Валекано. За настоящия двубой контузен е Рубен Бланко.

Новакът Лас Палмас продължава да е без победа след завръщането си в Ла Лига. "Лос амарийос" стартираха с поражение от 1:0 срещу Атлетико Мадрид, а в предишния кръг тимът от Канарските острови не успя да победи у дома тима на Леванте за крайното 0:0. Преди гостуването на лидера в Примера треньорът на отбора Пако Ерера няма да може да разчита на Кастелано и Лопес.

Прогноза: Селта Виго - Лас Палмас 2:1

 

Малага - Ейбар
Стадион: "Ла Росаледа", Малага
Дата: 13.09.2015 г.
Час: 21:30
Съдия: Алберто Ундиано

Малага продължава да няма победа след първите два кръга на сезона. За отбелязване е и фактът, че противниците на андалусци бяха на много високо ниво - Севиля и Барселона. Играчите на Хави Грасия стартираха с нулево равенство срещу първия, а в последния си мач отстъпиха с 1:0 от шампиона на неговия "Камп Ноу". Така Малага заема 15-то място в класирането с актив от 1 точка. С контузя за настоящия двубой е Флавио Ферейра.

Ейбар пък се оказа може би най-щастливият губещ от изминалия сезон в Примера. Абсолютният дебютант в Ла Лига започна много добре сезона, но впоследствие инкасира дълга серия от загуби, като в крайна сметка баските завършиха на 18-то място в класирането, точно под чертата, с актив от 35 точки, като заради по-лошите си показатели спрямо тимовете на Депортиво Ла Коруня и Гранада тимът изпадна. Месец по-късно обаче Испанската футболна федерация изхвърли състава на Елче от Примера, който въпреки че завърши на 13-та позиция, имаше редица финансови задължения и така Ейбар зае мястото на валенсианци в Ла Лига. На фона на това баските дори имат две победи след първите два кръга. В последния си мач играчите на Хосе Мендилбар спечелиха баското дерби срещу супершампиона Атлетик Билбао, побеждавайки с 2:0. Така Ейбар заема 2-ро място в класирането. Единственият контузен за гостуването в далечна Малага е Кастелано.

Прогноза: Малага - Ейбар 2:1

 


Райо Валекано - Депортиво Ла Коруня
Стадион: "Вайекас", Мадрид
Дата: 14.09.2015 г.
Час: 21:30
Съдия: Рикардо Бенгоечеа


Райо Валекано инкасира първа загуба за сезона. След като стартира с нулево реми срещу солидния тим на Валенсия, в предишния кръг "пчелите" загубиха с 3:0 гостуването си на Селта, а поражението във Виго смъкна играчите на Пако Хемес 16-то място в класирането с актив от 1 точка. За настоящия двубой контузени за столичани са Кобеньо и Ембарба, а Тоньо е наказан.

Депортиво Ла Коруня записа второ поредно равенство за сезона. Този път галисийци направи 1:1 при гостуването си на негостоприемния "Местайя" на Валенсия. Така играчите на Виктор Фернандес продължават да са без загуба от началото на кампанията. Преди гостуването в столицата с травми в тима на Депортиво са Кани, Риера, Фабрисио и Мануел Пабло.

Прогноза: Райо Валекано - Депортиво Ла Коруня 1:1


НИКОЛАЙ АНАСТАСОВ

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
313