Барселона ще запише класика срещу новака Ейбар


П. Пенков

Барселона ще запише класика срещу новака Ейбар

Барселона - Ейбар
Стадион: "Камп Ноу", Барселона
Дата: 18.10.2014г.
Час: 21:00
Съдия: Х. А. Тейшейра Витиенес


В един от вечерните сблъсъци в съботния ден от Примера дивисион, Барселона приема новака Ейбар на стадион "Камп Ноу". Съставът на Луис Енрике за момента притежава лидерската позиция след седем изиграни кръга с актив от 19 спечелени точки. Новакът Ейбар пък е на добрата за тима 10-та позиция в подреждането с 10 инкасирани пункта по-малко от "каталунците". Барса се представя доста добре от началото на новия сезон, като в момента тима се намира в серия от две поредни победи, като това малкото число се дължи, на това, че състава не успя да се наложи при гостуването си на Малага в края на месец септември и завърши наравно 0:0. От тогава насам Барселона постигна съответно разгром над Гранада с 6:0 на "Камп Ноу", както и успех с 2:0 при визитата на Райо Валекано. Колкото до представянето на каталунския гранд в груповата фаза на Шампионска лига, то тима има за съжаление на техните фенове само 3 спечелени точки до момента. Те бяха инкасирани при победата с 1:0 над АПОЕЛ Лимасол, а другия си мач Барселона записа загуба с 3:2 от Пари Сен Жермен във Франция. Новакът Ейбар пък няма допусната загуба от средата на миналия месец, като от този период тима е регистирал една победа и три поредни равенствата. Успехът за тима беше постигна съответно над Елче с 2:0, а ремитата срещу Вилярал, Атлетик Билбао и Леванте.

За Барселона Томас Вермаелен, Адриано и Луис Суарес са аут за предстояаата среща, след като първите двама лекуват дравми, а уругваеца изтърпява наказанието си. Други трима от състава на "каталунците" - Неймар, Дъглас и Рафиня, пък са под въпрос, като вероятно ще преминат късни фитнес тестове.

За Ейбар един единствен играч няма да пътува с останалите си съотборници за Барселона, като това е атакуващия полузащитник Ману дел Морал, който е контузен.

Прогноза: Барселона - Ейбар 3:0

Последни 5 изиграни срещи:

Барселона:

21 септември Леванте - Барселона 0:5 (Примера)
24 септември Малага - Барселона 0:0 (Примера)
27 септември Барселона - Гранада 6:0 (Примера)
30 септември ПСЖ - Барселона 3:2 (Шампионска лига)
04 октомври Райо Валекано - Барселона 0:2 (Примера)

Ейбар:

15 септември Ейбар - Депортиво Ла Коруня 0:1 (Примера)
19 септември Елче - Ейбар 0:2 (Примера)
24 септември Ейбар - Виляреал 1:1 (Примера)
27 септември Атлетик Билбао - Ейбар 0:0 (Примера)
04 октомври Ейбар - Леванте 3:3 (Примера)

Досегашни срещи:

Барселона - Ейбар

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
170