Реал Мадрид ще победи трудно Атлетик на Бернабеу


П. Пенков

Реал Мадрид ще победи трудно Атлетик на Бернабеу

Реал Мадрид - Атлетик Билбао
Стадион: "Сантяго Бернабеу", Мадрид
Дата: 05.10.2014г.
Час: 22:00
Съдия: Ернандес Ернандес


В неделя от 22:00 часа стадион "Сантяго Бернабеу" ще бъде арена на сблъсъка между Реал Мадрид и Атлетик Билбао, който е част от 7-я кръг от испанската Примера дивисион. Съставът на Карло Анчелоти заема петото място във временното подреждане, изоставайки на цели 7 точки от лидера Барселона. Атлетик Билбао пък определено не радва на добър старт, тъй като отбора успя да спечели само 4 точки след първите седем мача, които изигра. Причината, поради която "белия балет" изостава от първите места на таблицата е, че тима претърпя две тежки поражения в края на месец авугст и началото на септември, губейки срещу Реал Сосиедад и Атлетико Мадрид. От тогава насам обаче Реал Мадрид записа три поредни успеха в Ла Лига, последния който беше преди седмица над Виляреал с 2:0. Слабият старт на сезона за Реал в Испания контрастира с временното представяне на тима в Шампионска лига, където тима е лидер в група B, след като спечели две си срещи до момента, съответно срещу Базел и Лудогорец. Съперникът на мадридчани този уикенд - Атлетик Билбао също взеха участие в Шампионска лига през този сезон, но пък съставът на Ернесто Валверде не може да се похвали със същите успехи както Реал Мадрид. Атлетик спечели само една точка до момента в турнира, удържавайки нулево равенство като домакин срещу Шахтьор Донецк. В другия си сблъсък до момента, този срещу БАТЕ Борисов, Атлетик Билбао загуби с 2:1. Колкото до Примера дивисион, Билбао сложи край на серия от три поредни загуби, постигайки нулево равенство у дома срещу Ейбар.

Мениджърът на Реал Мадрид Карло Анчелоти няма да може да разчита на Сами Кедира и Хесе, които са контузени, докато Кристиано Роналдо остава под върпос, след като звездата на тима получи травма по време на двубои с Лудогорец от Шампионска лига.

Атлетик Билбао няма проблеми с контузени или наказани играчи, като единствено Икер Муниаин и Аритц Адурис остава под върпсо, тъй като все още не се намират в оптимална физическа форма, след като се възстановиха от травми.

Прогноза: Реал Мадрид - Атлетик Билбао 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Реал Мадрид:

16 септември Реал Мадрид - Базел 5:1 (Шампионска лига)
20 септември Депортиво Ла Коруня - Реал Мадрид 2:8 (Примера)
23 септември Реал Мадрид - Елче 5:1 (Примера)
27 септември Виляреал - Реал Мадрид 0:2 (Примера)
01 октомври Лудогорец - Реал Мадрид 1:2 (Шампионска лига)

Атлетик Билбао:

17 септември Атлетик Билбао - Шахтьор Донецк 0:0 (Шампионска лига)
20 септември Атлетик Билбао - Гранада 0:1 (Примера)
24 септември Райо Валекано - Атлетик Билбао 2:1 (Примера)
27 септември Атлетик Билбао - Ейбар 0:0 (Примера)
30 септември БАТЕ Борисов - Атлетик Билбао 2:1 (Шампионска лига)

Досегашни срещи:

Реал Мадрид - Атлетик Билбао

209 срещи
102 победи за Реал Мадрид
38 равенства
69 победи за Атлетик Билбао
Голова Разлика: 394:299 за Реал Мадрид

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
204