Милито: Суарес е перфектен за Барса


И. Ангелов

Милито: Суарес е перфектен за Барса

Диего Милито обяви в своята специална рубрика за Goal.com, че Меси и Суарес заедно биха могли да върнат старата слава на клуба, намеквайки за периода на Пеп Гуардиола, в който каталунците на практика печелеха всички турнири, в които взимаха участие. 

"Нямам никакви съмнения, че Луис Суарес ще се адаптира по изключителен начин в Барселона. Тук говорим за невероятен нападател, който доказа уменията си в най-добрите първенства в света, както и последните две Световни купи."

"И в Южна Африка през 2010-та, и сега в Бразилия той игра страхотно, но е срамно, че беше наказан заради захапването. Така той и отборът му напуснаха състезанието с този отпечатък."

"Дали може да играе заедно с Меси? Страхотните играчи се адаптират към всеки клуб. Стилът няма значение. Не мисля, че Суарес ще има някакви затруднения. Той ще помогне за възвръщането на титлите, които бяха загубени миналата година."

"За съжаление, Барселона няма да може да презентира Суарес на феновете, за да могат те да видят добрата му страна, да му се насладят. Но това е заради наказанието на ФИФА след захапката срещу Джорджио Киелини. Мисля, че той заслужаваше наказание, но не чак такова. Четири месеца са прекалено много. Особено нечестно е, че той дори не може да гледа мачове."

  Сподели
80