Мадридчани ще триумфират на Ла Ромареда


П. Пенков

Мадридчани ще триумфират на Ла Ромареда

Сарагоса - Реал Мадрид
Стадион: "Ла Ромареда", Сарагоса
Дата: 30.03.2013г.
Час: 21:00
Съдия: Ундиано Майенко


В предпоследен сблъсък в съботния ден от испанската Примера дивисион, Реал Мадрид гостува на Сарагоса в мач от 29-я кръг. Мениджърът на гостите Жозе Моуриньо ще цели да вземе трите точки от тази среща, като в същото време да запази свежи основните си играчи за предстоящия четвъртфинален сблъсък в Шампионска лига с Галатасарай през идната седмица. Белият балет стигна до този етап в турнира, след като успя да острани Манчестър Юнайтед с общ резултат 3:2. Междувременно мадридчани са в серия от 6 поредни победи в Ла Лига, като последната от тях бе срещу Майорка с 5:2 на "Сантяго Бернабеу". Това оставя тима на втората позиция в подреждането на 13 точки зад лидера Барселона и опасно близо до третия Атлетико Мадрид, който има само точка по-малко от градския си съперник.

Икер Касийяс се очаква да се завърне в игра за кралския клуб, а Игуаин се очаква да бъде предпочен пред Бензема, след като французина не се представи убедително по време на мача с Испания. Шаби Алонсо и Анхел Ди Мария се очаква да получат почивка, за да са готови за сблъсъка от Шампионска лига.

Реал Сарагоса пък се бори за оцеляването си в елита през тази кампания, след като тима заема 17-та позиция в подреждането с актив от 26 точки, като само 2 делят отбора от зоната на изпадащите. Съставът на Маноло Хименес редува загуба-равенство в последните си 5 мача от Ла Лига, като последния изигран от тях Сарагоса загуби с 4:0 при гостуването си на Севиля. Въпреки това собственикът на клуба Фернандо Молинос заяви, че напълно подкрепя Хименес в този труден период и вярва в качествата му, което от своя страна беше голяма облекчение за мениджъра.

Вратарят на Сарагоса Роберто вече е възстановен от травмата си, така че Лео Франко ще трябва да заеме позиция на резервната скамейка. Рубен Рочина се очаква да замени Стефан Бабович, но голямата въпросителна за Хименес се крие в средата на терена, където трябва да избере между енергичния Адам Пинтер и опитния Хосе Мария Мовия. Контузени са Шави Аламо, Иван Обрадович и Франко Зукулини, а Апоньо е под въпрос.

Прогноза: Реал Сарагоса - Реал Мадрид 1:3

Последни 5 изиграни срещи:

Сарагоса:

16 февруари Осасуна - Сарагоса 1:0 (Примера)
23 февруари Сарагоса - Валенсия 2:2 (Примера)
01 март Хетафе - Сарагоса 2:0 (Примера)
11 март Сарагоса - Гранада 0:0 (Примера)
17 март Севиля - Сарагоса 4:0 (Примера)

Реал Мадрид:

26 февруари Барселона - Реал Мадрид 1:3 (Купа на Краля)
02 март Реал Мадрид - Барселона 2:1 (Примера)
05 март Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид 1:2 (Шампионска лига)
10 март Селта - Реал Мадрид 1:2 (Примера)
16 март Реал Мадрид - Майорка 5:2 (Примера)

Досегашни срещи:

Сарагоса - Реал Мадрид

123 срещи
22 победи за Сарагоса
23 равенства
78 победи за Реал Мадрид
Голова Разлика: 268:145 за Реал Мадрид

Коефициенти от bet365:
Сарагоса - 7.50
Равен - 4.75
Реал Мадрид - 1.40

Коефициенти от Offsidebet:
Сарагоса - 7.00
Равен - 4.33
Реал Мадрид - 1.42

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
176