Белият балет ще прекъсне серията на Майорка


П. Пенков

Белият балет ще прекъсне серията на Майорка

Реал Мадрид се завръща на "Сантяго Бернабеу" в събота срещу Майорка в мач от 28-я кръг от испанската Примера дивисион. Белият балет продължи участието си напред в Шампионска лига, след като съставът на Жозе Моуриньо отстрани Манчестър Юнайтед с общ резултат 3:2, като провелият се по-късно жребий отреди мадридчани да срещнат турския Галатасрай в четвъртфиналите на турнира. Реал Мадрид междувременно се намира в серия от 5 поредни победи в Ла Лига, последната откоято беше миналия уикенд над Селта Виго с 2:1 като гост. Реал Мадрид остава втори в подреждането с актив от 58 точки, а лидер е Барселона с 71 точки.

Серхио Рамос се очаква да се завърне в игра за мадричани, след като излекува травма в рамото си. Анхел Ди Мария е аут, поради разтежение. Икер Касийяс продължава да лекува травмата си.

Съперникът на Реал Мадрид, Майорка направи успешни крачки към остването си в елита на Испания и през следващия сезон. Съставът на Грегорио Мансано се изкачи до 18-та позиция в подреждането с актив от 24 точки и само на 2 точки от края на опасната зона. Това се случи благодарение на 2-те поредни победи, които записа тима съответно над Гранада с 2:1 и над Севиля със същия резултат.

Халфовете на Майорка Хосе Марти и Хави Маркес са аут, поради наказания, но пък Перейра се завръща в игра, след като изтърпя наказанието си. Привлеченият под наем бранител Педро Жеромел се възстанови от разтежение и вероятно ще партнира на Хосе Нунес в центъра на отбраната.

Прогноза: Реал Мадрид - Майорка 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
198