Ел Класико: Барса и Реал в битка на Камп Ноу


П. Пенков

Ел Класико: Барса и Реал в битка на Камп Ноу

Барселона - Реал Мадрид
Стадион: "Камп Ноу", Барселона
Дата: 07.10.2012г.
Час: 20:50
Съдия: Делгадо Ферейро


Ел Класико отново се завръща на футболната сцена в неделя, когато Реал Мадрид гостува на Барселона в двубой от 7-я кръг от испанската Примера дивисион. Срещата се оказва идеална възможност за състава на Жозе Моуриньо, за да се реваншира на феновите си за нелепия старт на сезона, като по този начин да съкрати разликата с каталунците, които вече притежават 8 точки преднина. Барса започна по великолепен начин новата кампания, като каталунците успяха да спечелят максимума от точки във всичките си 6 изиграни срещи досега от Ла Лига. Единственият неуспех за съставът на Тито Виланова беше провала в Суперкупата на Испания, след като Реал се похвалиха с трофея, поради голове на чужд терен. През седмицита Барса регистрира нова победа в груповата фаза на Шампионска лига, надигавайки Бенфика като гост с 2:0, като по този начин каталунците оглавиха подреждането в група G с максимален актив от 6 точки след двата изминали кръга.

Срещата с Бенфика се оказа твърде неприятна за бранителя Карлес Пуйол, който ще трябва да пропусне следващите два месеца, след като нарани лакатя си и се подпложи на операция. Това означава, че Масчерано и Сонг отново ще трябва да си партнират като централна двойка бранители, докато Адриано ще бъде изместен на левия фланг. Иниеста се очаква да започне като титуляр, след като се появи като резерва през седмицата. Аут са още Ерик Абидал, Марк Муниеса, Исак Куенка, Жерар Пике и Тиаго Алкантара.

Реал Мадрид не започна по никак добър начин старта на сезона в Примера, но постепенно набра уверереност, като тима спечели 3 от последните си 4 мача от първенството. Миналия уикенд съставът на Жозе Моуриньо записа най-категоричния си успех до този момент през кампанията, надигравайки Депортиво Ла Коруня с 5:1 в мач на "Сантяго Бернабеу". Благодарение на спечелените 3 точки Реал се изкачи на осмото място в подреждането с актив от 10 точки. Белият балет, както Барселона, успя да спечели и 2-те си срещи до момента в Шампионска лига, след като в първия мач Манчестър Сити с 3:2, а тази седмица спечели гостуването си на Аякс с резултат 4:1.

Добрата новина през Жозе Моуриньо е, че Реал няма проблеми с нито един контузен или наказан играч преди срещаа с Барселона. Кристиано Роналдо се очаква да бъде твърди титуляр, заедно с Кедира и Йозил. Бензема се очаква да бъде предпочетен пред Игуаин.

Прогноза: Барселона - Реал Мадрид 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Барселона:

15 септември Хетафе - Барселона 1:4 (Примера)
19 септември Барселона - Спартак Москва 3:2 (Шампионска лига)
22 септември Барселона - Гранада 2:0 (Примера)
29 септември Севиля - Барселона 2:3 (Примера)
02 октомври Бенфика - Барселона 0:2 (Шампионска лига)

Реал Мадрид:

18 септември Реал Мадрид - Манчестър Сити 3:2 (Шампионска лига)
24 септември Райо Валекано - Реал Мадрид 0:2 (Примера)
26 септември Реал Мадрид - Мийонариос 8:0 (Приятелска среща)
30 септември Реал Мадрид - Депортиво Ла Коруня 5:1 (Примера)
03 октомври Аякс - Реал Мадрид 1:4 (Шампионска лига)

Досегашни срещи:

Барселона - Реал Мадрид

252 срещи
106 победи за Барселона
55 равенства
91 победи за Реал Мадрид
Голова Разлика: 444:411 за Барселона

Коефициенти от bet365:
Барселона - 1.83
Равен - 4.00
Реал Мадрид - 3.75

Коефициенти от Offsidebet:
Барселона - 1.90
Равен - 3.60
Реал Мадрид - 3.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
211