Края на битката за Суперкупата на Испания


П. Пенков

Края на битката за Суперкупата на Испания

Реал Мадрид - Барселона
Стадион: "Сантяго Бернабеу", Мадрид
Дата: 29.08.2012г.
Час: 23:30
Съдия: Матеу Лаос


В сряда от 23:30 часа Реал Мадрид и Барселона се изправят един срещу друг в битка-реванш за Суперкупата на Испания. Първият двубой на "Камп Ноу" завърши с успех на каталунците с 3:2, но белия балет си тръгна с две попадния на чужд терен, които могат да окажат влиянието си, като се вземе предвид факта, че реванша е на "Сантяго Бернабеу". В миналата среща Барса успя да обърне резулата в своя полза, като до последния съдийски сигнал доминираше над съперника си, но грешка на Виктор Валдес беше успешно реализирана от Анхел Ди Мария.

Представянето на Реал Мадрид през новия сезон в Примера дивисион не е никак розово, след като тима все още няма записана победа. В първия си мач белия балет стигна само до равенство 1:1 у дома срещу Валенсия, а през уикенда загуби неочаквано с 2:1 при гостуването си на Хетафе. От ръководството на тима взеха спешни мерси, като финализираха трансфера на Лука Модрич за сумата от 33 милиона паунда, след като си пролича в първите мачове, че тима изпитва именно затруднения в средата на терена.

Пепе се очаква да бъде възстановен напълно за срещата с Барселона, след като получи тежко сътресение по време на сблъсък с Касийяс в срещата с Валенсия. Това означава, че Раул Албиол ще бъде оставен на резервната скамейка. Сами Кедира също се завръща в игра. Фабио Коентрао отново ще заеме позиция на левия фланг, докато Игуин се очаква да бъде заменен от Карим Бензема. Лука Модрич най-вероятно ще започне като резерва, тъй като не е записал игрови минути от доста време насам.

Барселона се представя доста по-добре от мадридчани до момента в първенството, като съставът на Тито Виланова има записани две поредни победи от старта на кампанията. Първата от тях беше с категоричното 5:1 у дома над Реал Сосиедад, а другата при визитата им на Осасуна с 2:1. Срещу Осасуна каталунците срещнаха известни трудности, след като позволиха да бъдат поведени в резулата, но Лионел Меси реши двубоя в полза на Барса отбелязвайки двете попадения нужни за трите точки.

През уикенда Виланова даде почивка на Масчерано, Шави и Педро с цел да ги запази за реванша на "Сантяго Бернабеу". Карлес Пуйол се очаква да бъде под въпрос, след като получи фрактура през уикенда. Ерик Абидал, Марк Муниеса, Исак Куенка и Тиаго Алкантара пропускат двубоя.

Прогноза: Реал Мадрид - Барселона 2:2

Последни 5 изиграни срещи:

Реал Мадрид:

09 август Реал Мадрид - Милан 5:1 (Приятелска среща)
11 август Реал Мадрид - Селтик 2:0 (Приятелска среща)
19 август Реал Мадрид - Валенсия 1:1 (Примера)
23 август Барселона - Реал Мадрид 3:2 (Суперкупа на Испания)
26 август Хетафе - Реал Мадрид 2:1 (Примера)

Барселона:

11 август Динамо Букурещ - Барселона 0:2 (Приятелска среща)
19 август Барселона - Реал Сосиедад 5:1 (Примера)
20 август Барселона - Сампдория 0:1 (Приятелска среща)
23 август Барселона - Реал Мадрид 3:2 (Суперкупа на Испания)
26 август Осасуна - Барселона 1:2 (Примера)

Досегашни срещи:

Реал Мадрид - Барселона

219 срещи
87 победи за Реал Мадрид
46 равенства
86 победи за Барселона
Голова Разлика: 369:354 за Барселона

Коефициенти от bet365:
Реал Мадрид - 2.62
Равен - 3.60
Барселона - 2.50

Коефициенти от Offsidebet:
Реал Мадрид - 2.60
Равен - 3.60
Барселона - 2.45

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
186