Барса ще започне ударно сезона в Примера


П. Пенков

Барса ще започне ударно сезона в Примера

Барселона - Реал Сосиедад
Стадион: "Камп Ноу", Барселона
Дата: 19.08.2012г.
Час: 22:00
Съдия: Гонсалес Гонсалес


В първи кръг от новия сезон в испанската Примера дивисион Барселона се изправя срещу Реал Сосиедад на стадион "Камп Ноу". Каталунците ще търся реванш за изгубената титла през миналата кампания, като са твърдо решени да не губят никакви точки през този сезон. Както знаете Барса завърши на второто място, а трофеят беше връчен на вечния съперник Реал Мадрид. От тогава насам тима претърпя известни промени, след като Пеп Гуардиола реши да напусне поста на мениджър и да се отдаде на заслужена почивка. На негово място беше назначен Тито Виланова. Относно играчите - "ядрото" на каталунците остана същото, като отбора не беше фактор на трансферния прозорец. За първи път от доста време насам Лионел Меси имаше достатъчно свободно време за почивка, което се отрази върху формата на звездата, която отбеляза общо 6 попадения по време на контролните срещи на Барселона и Аржентина.

Ерик Абидал, Марк Муниеса и Исак Куенка ще пропуснат първия мач от новия сезон, поради контузии, докато Тиаго все още лекува травма, която му попречи да участва на Олимпийските игри. Карлес Пуйол и Давия Вия все още не се намират в добра физическа форма, но ще бъдат включени в групата за мача. Главната въпросителна пред Виланова е това на кой да заложи в атака да партнира на Меси и Санчес, като това най-вероятно ще бъде или Фабрегас или Иниеста. Не е изключено и Педро да заеме тази позиция.

Реал Сосиедад определено може да се окажат фактор през новата кампания, тъй като тима похарчи доста средства през трансферния прозорец, но това ще се разбера още при гостуването на "Камп Ноу" този уикенд. Тимът желае да се оттърси от негативното си представяне като гост, след като отбора не успя да намери трите точки във всички от последните си 9 гостувания в Ла Лига. Треньорът на Сосиедад - Филип Монтание има доста опции в предни позиции, след като Карлос Вела се присъедини наскоро, както и Чори Кастро. Хосе Анхел също се очаква да дебютира с фланелката на Реал Сосиедад.

Барселона се провали само два пъти у дома през миналия сезон, като бележи средно 3.8 попадения на мач, така че гостите ще трябва да се постарят доста, ако не желаят да си тръгнат с празни ръце.

Прогноза: БАРСЕЛОНА - РЕАЛ СОСИЕДАД 5:0

Последни 5 изиграни срещи:

Барселона:

24 юли Хамбургер - Барселона 1:2 (Приятелска среща)
29 юли РКА Казабланка - Барселона 0:8 (Приятелска среща)
04 август ПСЖ - Барселона 2:2 (Приятелска среща)
08 август Манчестър Юнайтед - Барселона 0:0 (Приятелска среща)
11 август Динамо Букурещ - Барселона 0:2 (Приятелска среща)

Реал Сосиедад:

18 юли Реал Сосиедад - Ейбар 3:0 (Приятелска среща)
20 юли Олимпик Лион - Реал Сосиедад 1:1 (Приятелска среща)
28 юли Реал Сосиедад - Бордо 0:1 (Приятелска среща)
05 август Модена - Реал Сосиедад 0:1 (Приятелска среща)
08 август Парма - Реал Сосиедад 2:0 (Приятелска среща)

Досегашни срещи:

Барселона - Реал Сосиедад

138 срещи
76 победи за Барселона
34 равенства
28 победи за Реал Сосиедад
Голова Разлика: 266:135 за Барселона

Коефициенти от bet365:
Барселона - 1.10
Равен - 9.00
Реал Сосиедад - 23.00

Коефициенти от Offsidebet:
Барселона - 1.12
Равен - 8.00
Реал Сосиедад - 19.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
143