Реал ще спечели трудно на Сам Мамес


П. Пенков

Реал ще спечели трудно на Сам Мамес

Атлетик Билбао - Реал Мадрид
Стадион: "Сан Мамес", Билбао
Дата: 02.05.2012г.
Час: 23:00
Съдия: Тишейра Витиенес


В последна среща от 36-я междинен кръг от испанското първенство, Реал Мадрид гостува на Атлетик Билбао. Домакините показаха, че могат да покажат качества си и неслучайно отстраниха Манчестър Юнайтед от турнира Лига Европа, след като по-късно стана ясно, че Атлетик ще е финалист във втория по ранг европейски клубен турнир. Лъвовете се справиха със Спортинг Лисабон на полуфиналите и ще срещнат Атлетико Мадрид на финала в Букурещ. Освен това пред съсавът на Марсело Биелса предстои и двубой с Барселона за Купата на Краля. За съжаление обаче моментната ситуация в Примера дивисион не е никак приятна за отбора след тази добра година, в която тима си осигури участие на два финала. Атлетик е седми във временното подреждане в Испания, като само точка дели отбора от завръщане в местата даващи прави на участие в Европа, поради което Билбао ще излезе амбициран срещу Реал с желание да постигне целта си. През уикенда момчетата на Марсело Биелса направиха грешна стъпка, след като претърпя поражение с 2:0 при гостуването си на Реал Сарагоса.

Поражението, като че ли беше предвидимо, след като Марсело Биелса, Шави Мартинес, Икер Муниаин, Маркел Сусаета и Фернандо Йоренте не взеха участие в срещата, тъй като треньора реши да им даде почивка. Андер и Итураспе са аут, поради наказания.

Реал Мадрид има за цел да не провали победниха си ход към 32-та си титла в Примера дивисион, като това постижение ги дели само 3-ри оставащи мача. Мадридчани притежават преднина от 7 точки пред Барселона, като на белия балет остават двубой с Гранада и Майорка, изключвайки срещата с Малага. През уикенда Реал запазиха разликата, след като победиха Севиля у дома с класическото 3:0. Теоритично погледното каталунците все още имат шанс за трофея, но Реал трябва да загуби всичките си 3-мата, докато Барса трябва да победят в тях, което е трудно вероятно, след като съставът на Жозе Моуриньо се намира толкова близо до желаната цел.

Анхел ди Мария ще пропусне гостуването на Атлетик Билбао, поради наказание, докато Рикардо Карвальо остава под въпрос за игра. Кака и Гонсало Игуаин ще се борят за титурлни места, докато Йозил и Бензема вероятно оперират по фланговете.

Прогноза: Атлетик Билбао - Реал Мадрид 2:3

Последни 5 изиграни срещи:

Атлетик Билбао:

15 април Атлетик Билбао - Майорка 1:0 (Примера)
19 април Спортинг Лисабон - Атлетик Билбао 2:1 (Лига Европа)
22 април Расинг Сантандер - Атлетик Билбао 0:1 (Примера)
26 април Атлетик Билбао - Спортинг Лисабон 3:1 (Лига Европа)
29 април Реал Сарагоса - Атлетик Билбао 2:0 (Примера)

Реал Мадрид:

14 април Реал Мадрид - Спортинг Хихон 3:1 (Примера)
17 април Байерн Мюнхен - Реал Мадрид 2:1 (Шампионска лига)
21 април Барселона - Реал Мадрид 1:2 (Примера)
25 април Реал Мадрид - Байерн Мюнхен 2:1 - 1:3 сл. дузпи (Шампионска лига)
29 април Реал Мадрид - Севиля 3:0 (Примера)


Досегашни срещи:

Атлетик Билбао - Реал Мадрид

171 срещи
56 победи за Атлетик Билбао
31 равенства
84 победи за Реал Мадрид
Голова Разлика: 332:245 за Реал Мадрид


Коефициенти от bet365:
Атлетик Билбао - 6.00
Равен - 4.00
Реал Мадрид - 1.53

Коефициенти от Offsidebet:
Атлетик Билбао - 5.50
Равен - 3.60
Реал Мадрид - 1.60

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
145