Реал Мадрид ще стигне само до равенство на Камп Ноу


П. Пенков

Реал Мадрид ще стигне само до равенство на Камп Ноу

Барселона - Реал Мадрид
Стадион: "Камп Ноу", Барселона
Дата: 25.01.2012г.
Час: 23:00
Съдия: Фернандо Тишейра Витиенес


В двубоя реванш от четвъртфиналната фаза от турнира за Купата на Краля, Барселона посреща Реал Мадрид на стадион "Камп Ноу", като каталунците вече притежават преднина пред вечните си съперници, след като спечелиха с 2:1 като гости на "Сантяго Бернабеу". В първата среща мадридчани първи успяха да открият резултата, но през втората част Барса бе по-добрият от двата тима, като попаденията съответно на Карлес Пуйол и Ерик Абидал дадоха преднина на каталунците. Съставът на Пеп Гуардиола продължава да преследва първата позиция в Примера дивисион, изоставайки на четири точки зад "белия балет". През уикенда Меси и компания спечелиха убедително визитата си на Малага с 4:1, но победата не помогна на тима да скъси преднината с Реал, тъй като съставът на Жозе Моуриньо също постигна успех със същия резулат но срещу Атлетик Билбао на "Сантяго Бернабеу".

Със сигурност Фабрегас, Шави и Пуйол ще се завърнат в игра, след като им беше дадена почивка през уикенда. Адриано е единственият нов контузен играч на домакините, тъй като получи травма по време на двубоя с Малага, като малко вероятно е да е готов за мача с Реал. Давид Вия и Ибрахим Афелай остават аут, а Сейду Кейта взема участие в Купата на Африка.

Реал Мадрид няма какво да губи в предстоящата среща, като се очаква момчетата на Жозе Моуриньо да излязат в цел да търсят възможния обрат, който ще им даде шанс да продължат напред в борбата за трофея. Преднината на каталунците е минанимална от една страна с оглед на резултата, но от друга Барселона са домакини, което със сигурност ще окаже своето влияние по време на срещата реванш. Полузащитниците на мадридчани Анхел Ди Мария и Сами Кедира са под въпрос, поради контузии. Пепе няма да фигурира в групата за мача, тъй като Футболната Асоциация на Испания ще разгледа обстойно инцидента с Лионел Меси и ще бъдат взети съответно мерки.



Последни 5 изиграни срещи:

Барселона:


08 януари Еспаньол - Барселона 1:1 (Примера)
12 януари Осасуна - Барселона 1:2 (Купа на Краля)
15 януари Барселона - Бетис 4:2 (Примера)
18 януари Реал Мадрид - Барселона 1:2 (Купа на Краля)
22 януари Малага - Барселона 1:4 (Примера)

Реал Мадрид:

07 януари Реал Мадрид - Гранада 5:1 (Примера)
10 януари Малага - Реал Мадрид 0:1 (Купа на Краля)
14 януари Майорка - Реал Мадрид 1:2 (Примера)
18 януари Реал Мадрид - Барселона 1:2 (Купа на Краля)
22 януари Реал Мадрид - Атлетик Билбао 4:1 (Примера)


Досегашни срещи:

Барселона - Реал Мадрид


248 срещи
104 победи за Реал Мадрид
54 равенства
90 победи за Барселона
Голова Разлика: 430:402 за Барселона


Коефициенти от bet365:
Барселона - 1.61
Равен - 4.20
Реал Мадрид - 5.00

Коефициенти от Offsidebet:
Барселона - 1.60
Равен - 3.75
Реал Мадрид - 5.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
217