Реал писа отличен на Валекано, Кристиано с хетрик (видео)


И. Ангелов

Реал писа отличен на Валекано, Кристиано с хетрик (видео)

След като не успя да вкара нито едно попадение цели две седмици, отборът на Реал Мадрид се завърна към головете. Този път мадридчани наказаха Райо Валекано с 6:2 в пореден кръг от лигата на Испания. Мадрид не може да си позволява много загуби през сезона, тъй като битката с Барселона е ожесточена, а този мач започна кошмарно за Кристиано и компания.

В първата минута Мичу откри резултата за гостите и вгорчи публиката на "Сантиаго Бернабеу". Мадрид обаче се закани да върне гола, но това отне до 38-ата минута. Кака намери Роналдо с добър пас по земя, крилото навлезе по диагонала и с ляв крак матира вратаря, прокарвайки топката между краката му. Игуаин добави гол в 45-ата минута, за да обърне резултата.

В 51-ата минута Кристиано Роналдо вкара от дузпа и успокои домакините. Това спокойствие изигра лоша шега още в следващата атака, като Мичу вкара отново. Минутата бе 54-та. В 67-ата минута вкара новото лице в Реал - Рафаел Варан, а Бензема вкара в 73-ата. Крайният резултат оформи Кристиано Роналдо отново от дузпа в 84-ата минута

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
105