Пуйол, Максуел, Адриано и Афелай се връщат в игра


И. Ангелов

Пуйол, Максуел, Адриано и Афелай се връщат в игра

Барселона получи добри новини от лазарета на тима, след като стана ясно, че в групата на мача за испанската лига срещу Реал Сосиедад, са включени Карлес Пуйол, Максуел, Адриано и Ибрахим Афелай, като всички са преодолели травмите си, които дълго време ги държаха извън състава и това създаваше трудности на Барса.

Пуйол претърпя операция на коляното през юни и от тогава работи по възстановяването си. В откриването на сезона за Барса срещу Виляреал се оказа, че му е много рано да играе и ще трябва да почива още. Сега той е готов да поведе тима си отново.

Адриано получи травма в мача за Суперкупата на Европа срещу Порто на 26 август. Сега той тренира пълноценно цяла седмица и ще може да играе.

30-годишният Максуел страдаше от разтежение още от времето на турнето на Барселона в САЩ. След като контузията му се усложни през август, сега и той е готов да играе.

Ибрахим Афелай пък страдаше от травма в бедрото, която получи в мача на Барселона с Манчестър Юнайтед в САЩ, където "Червените дяволи" победиха с 2:1. Сега той може официално да направи дебют за тима си. 

  Сподели
154