Кроос публикува прощално писмо


Н. Гавазов

Кроос публикува прощално писмо

Бившият полузащитник на Байерн Мюнхен, Реал Мадрид и националния отбор на Германия Тони Кроос написа прощално писмо, за да отбележи края на футболната си кариера.

"Каквото такова. Но преди да си взема почивка, бих искал да се опитам да разбера какво се случи през последните 17 години. Не искам да пропусна възможността да благодаря на всички, които ме приеха такъв, какъвто съм.

Благодаря на всички мои фенове по света за вашата безусловна подкрепа. Благодаря на всички мои клубове и треньори, че повярваха в мен. Благодаря на моите съотборници, че ме накараха да се чувствам желан. Благодаря на моите приятели, че винаги са били честни с мен, независимо колко успях.

Благодаря на моите агенти, които станаха приятели. Благодаря на родителите ми за отличната подготовка за сбъдването на моята мечта. Благодаря на моя брат Феликс Кроос, че винаги бе мой фен номер едно. Благодаря на децата ми, че бяха най-голямата ми мотивация. Няма нищо по-хубаво от това да видиш как децата се гордеят с баща си. Благодаря на моята красива съпруга Джесика Кроос за това, че я има. Никога не се промениха. Без вас този успех не би бил възможен. Той е наш!

Не на последно място: Благодаря Футбол! Вие сте прекрасна игра. И... не ми благодарете! Всичко приключи“, написа Кроос в социалната мрежа Х.

Припомняме, че двубоят от Евро 2024 Испания - Германия (2:1) бе последният в кариерата на Кроос. Той изигра 754 мача в клубната си кариера (73 гола и 166 асистенции), спечелвайки 33 трофея. Кроос участва и в 113 мача за националния отбор на Германия (17 гола и 21 асистенции). Световен шампион за 2014 г.

  Сподели
165