Реал Мадрид ще има трудности в Сосиедад


И. Ангелов

Реал Мадрид ще има трудности в Сосиедад

Реал Сосиедад - Реал Мадрид
Стадион: Аноета
Дата: 02.05.2023 г.
Час: 23:00 ч.

Реал Сосиедад смело крачи към Шампионска лига след като и в последния кръг на испанската Ла Лига надви Осасуона с 2:0 за да се държи в топ 4 на класирането. В момента тимът е 10 точки зад противника си и втората позиция. Сосиедад има само 1 загуба в последните 5 кръга в Испания и се намира в добро състояние.

Реал Мадрид се върна към победите след хетрик на Карим Бензема срещу Алмерия, който го вкара и в рекордите на Ла Лига. След попаденията на французина в първото полувреме, след това и Родриго се разписа за крайно 4:2, и все пак "белия балет" ще изостава преди кръга от Барселона на 11 точки, изглеждащи непостижими за обрат по отношение на титлата.

В двата лагера има някои проблеми, и те са доста значителни при гостите. За домакините с травми са Умар Садик и Мартин Меркеланс, докато при гостите продължават да лекуват травми Менди и Алаба. Освен тях обаче Камавинга и Винисиус Жуниор натрупаха жълти картони и са наказани.

Сосиедад не е побеждавал Мадрид в лигата от 2019 г. насам. В последната среща между тези отбори през януари не видяхме голове, а сега гостите ще имат проблеми в нападението и в средата.

Прогноза: Реал Сосиедад - Реал Мадрид 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Карло Анчелоти)
 
Куртоа
   
Милитао
Рудигер
Карвахал
Начо
Модрич
Чуамени
Кроос
Асенсио
Бензема
Родриго
Сорлот
Оярсабал
Кубо
Марин
Силва
Мендес
Муньос
Горосабел
Норманд
Елустондо
   
Ремиро
 
Реал Сосиедад (Иманол Алгуасил)

Обоснована прогноза: Реал Сосиедад - Реал Мадрид 1:1

  Сподели
365