Реал Мадрид ще се справи в Осасуна


И. Ангелов

Реал Мадрид ще се справи в Осасуна

Осасуна - Реал Мадрид
Стадион: Ел Садар
Дата: 18.02.2023 г.
Час: 22:00 ч.

Осасуна няма победа в 4 кръга в Ла Лига след последното безголово равенство с Реал Валядолид. Последната среща не бе изиграна лошо, но вратарят на противника Жорди Масип направи 4 големи спасявания. Освен това проблемите в нападение за домакините не са от вчера и само Майорка има по-малко вкарани попадения в топ 10 на шампионата на Испания.

Реал Мадрид показа, че не иска да бъде смятан за отказал се в битката на върха след последните няколко грешки. В последния кръг тимът се разправи с Елче с 4:0. Бензема вкара 2 пъти, а Модрич и Асенсио добавиха. Все още дистанцията до върха и Барселона е 8 точки, поради което тимът на Анчелоти не трябва да бърка повече.

В двата състава проблемите не са много. При домакините с проблеми са Видал, Пеня и Орос. За гостите липсват Куртоа, Азар, Менди и Кроос.

Реал Мадрид няма загуба в 17 поредни мача от Осасуна във всички турнири. В 5 от последните 7 кръга Реал не допусна гол във вратата си, а в 5 от последните 6 срещу Осасуна вкара най-малко по 2 пъти. Макар Осасуна да не е побеждавала Реал от 2011 г., последно видяхме 1:1 между тези отбори на "Бернабеу".

Прогноза: Осасуна - Реал Мадрид 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Карло Анчелоти)
 
Лунин
   
Рудигер
Милитао
Карвахал
Алаба
Себайос
Чуамени
Модрич
Валверде
Бензема
Родриго
Будимир
Авила
Монкайола
Брасанац
Торо
Гомес
Крус
Морено
Гарсиа
Ернандес
   
Фернандес
 
Осасуна (Ягоба Арасате)

Обоснована прогноза: Осасуна - Реал Мадрид 1:2

  Сподели
412