Кака: Няма да напусна Мадрид


И. Ангелов

Кака: Няма да напусна Мадрид

Полузащитникът на Реал Мадрид Кака настоя, че ще остане в редиците на тима през следващия сезон, така че не мисли за Италия и Англия на този етап. Бразилецът се присъедини към Мадрид през 2009 за близо 60 милиона лири, но от тогава не играе редовно. Според слуховете Кака можеше да заиграе в Челси, при бившият си мениджър от Милан, Карло Анчелоти. Други го свързваха със сензационно завръщане в Милан.

Но играчът наблегна, че иска да остане в испанската столица, въпреки факта, че майка му се мести в Англия: "Майка ми отива да живее в Лондон догодина. Тя е пастор и идва да говори за Бог. Но аз имам предизвикателство в Реал Мадрид. Не искам да мисля за Висшата лига или Италия. Искам да се завърна в най-добрата си форма за Мадрид. Имах 2 лоши години, признавам. Но сега спечелихме купа и стигнахме до полу-финалите в Шампионска лига."

Бразилецът бе обект на желание от Манчестър Сити през януари 2009, но огромната им оферта бе подмината, а Кака призна, че за него те никога не са били опция: "Отказах на Манчестър Сити, защото ме искаха по средата на сезона, а и казах, че ако напусна Мадрид, то ще отида само в Мадрид." Кака също опроверга слуховете за преминаване в Челси: "В добри отношения съм с Карло, но истината е, че искам да остана в Мадрид. Харесва ми да играя тук и обичам града."

  Сподели
192