Сарагоса е името на новия кошмар на Реал (видео)


И. Ангелов

Сарагоса е името на новия кошмар на Реал (видео)

Реал Мадрид загуби с 2:3 като домакин срещу Сарагоса в поредния кръг от първенството на Испания. Мачът бе интересен от гледна точка представянето на Реал с оглед предстоящото Класико в Шампионска лига, което ще се играе във вторник. Първото полувреме премина в спокойно темпо, като от Реал Мадрид не налагаха превъзходство над непретенциозния си съперник.

След полувреме в размяна на атаки Сарагоса стигна до гол в 41-ата минута. Той бе дело на Лафита, но дойде след изключително нескопосана изява на Икер Касияс, която не прилича на класата му. Така трябваше да се приберат двата тима на полувремето, като този гол може би даде желанието на футболистите на Реал да се върнат в мача.

Те започнаха второто полувреме активно, но след бързи контри Сарагоса отново стигнаха до гол. Той бе от дузпа в 54-ата минута. От бялата точка реализира Габи. Реал отново тръгнаха агресивно в атака и подложиха вратата на Сарагоса на каскада от удари. Ди Мария, Бензема, Гранеро се отличиха с пропуски. Бензема уцели и гредата. В крайна сметка гол падна на сметката на Серхио Рамос в 62-ата минута. Реал изглеждаха сякаш ще се върнат в мача.

Въпреки многото атаки Сарагоса отново вкараха чрез Лафита в 77-ата минута за 1:3. "Белия балет" не се примири и с тази ситуация като продължи да натиска. Бензема стигна до попадение в 85-ата минута след асистенция на Игуаин. За съжаление на феновете на Реал Рикардо Карвальо бе изгонен минута след това и сякаш до обрат нямаше да се стигне. Въпреки многото добавено време и непрестанните атаки на Мадрид, не се стигна и до равенство. Краен резултат 2:3 в полза на гостите.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
193