Реал Мадрид ще спечели в Осасуна


И. Ангелов

Реал Мадрид ще спечели в Осасуна

Осасуна - Реал Мадрид
Стадион: Ел Садар
Дата: 20.04.2022 г.
Час: 22:30 ч.

Реал Мадрид доказа за пореден път, че не може да бъде подценяван при какъвто и да било резултат когато в последния кръг тимът изоставаше с два гола от основния претендент за мястото на върха, но не само изравни в края на мача, а и обърна резултата до победа, практически почти гарантирайки си титлата този сезон. Резултатът ще е важен и за самочувствието преди важен полуфинал в Шампионска лига с Манчестър Сити.

Осасуна има 3 победи в последните 4 срещи и се намира в подем в горната половина на класирането на Ла Лига. Преди тези срещи обаче тимът отстъпи категорично на Барселона, което се очаква и срещу другия гранд в Испания

Откъм състави, при домакините само Хуан Круз, Хесус Аресо и Кике Гарсиа са с травми, докато Реал има доста проблеми - Азар, Марсело, Касемиро, Менди, Йович, Мариано, Гутиерес и Валехо, който е с коронавирус. 

Реал Мадрид не загуби в 35 от последните 38 кръга на Ла Лига. "Белия балет" няма загуба в 15 от Осасуна и в последните 3 не допусна гол. Осасуна спечели 3 поред у дома и не трябва да се подценява, макар да не е фаворит в случая.

Прогноза: Осасуна - Реал Мадрид 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Карло Анчелоти)
 
Куртоа
   
Милитао
Алаба
Вазкес
Начо
Валверде
Кроос
Камавинга
Родриго
Бензема
Винисиус
Авия
Будимир
Гарсиа
Торес
Санхурхо
Монкайола
Санчес
Видал
Ернандес
Гарсиа
   
Ерера
 
Осасуна (Ягоба Арасате)

Обоснована прогноза: Осасуна - Реал Мадрид 1:2

  Сподели
375