Реал Мадрид ще се разправи с опашкаря Кадис


И. Ангелов

Реал Мадрид ще се разправи с опашкаря Кадис

Реал Мадрид - Кадис
Стадион: Сантиаго Бернабеу
Дата: 19.12.2021 г.
Час: 22:00 ч.

Реал Мадрид се намира в блестяща форма и спечели последните си 10 мача във всички турнири поред. Последната победа срещу Атлетико Мадрид в локалното дерби на Ла Лига повдигна още самочувствието, като вездесъщият Карим Бензема продължи с головете. Така Реал е с 8 точки пред най-близките преследвачи в Испания и Карло Анчелоти изглежда смело крачи към титла.

Кадис се намира в опасната зона, като след поредица загуби последно в лигата успя да вземе точка от Гранада при 1:1. След това тимът продължи и в Купата на краля за сметка на Албасете, но все пак формата в лигата срещу по-големи съперници е показателна.

В двата състава има известни проблеми. При домакините доста от играчите получиха позитивни тестове за коронавирус - Бейл, Родриго, Марсело, Асенсио и Лунин, а Себайос и Модрич са под въпрос. При гостите Салви Санчес е наказан, докато контузии лекуват Хосе Мари и Гаридо.

Реал Мадрид има 7 победи поред в лигата, с 3 поредни сухи мрежи. В 6 от последните 7 кръга тимът вкара по най-малко 2 пъти на всеки съперник. Кадис няма победа в 11 от последните 12 кръга и допусна по най-малко 2 в 5 от последните 6.

Прогноза: Реал Мадрид - Кадис 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
612