Реал Мадрид ще се справи у дома с Райо Валекано


И. Ангелов

Реал Мадрид ще се справи у дома с Райо Валекано

Реал Мадрид - Райо Валекано
Стадион: Сантиаго Бернабеу
Дата: 06.11.2021 г.
Час: 22:00 ч.

В последния кръг на Ла Лига Реал Мадрид се върна към победите като надви Елче благодарение на два гола от Винисиус Жуниор. След това бразилецът продължи добрата си форма с две асистенции в Шампионска лига за два гола от Бензема. В момента тимът на Карло Анчелоти е на 1 точка от върха и Реал Сосиедад в Испания, като имат и мач по-малко.

Райо Валекано надминава очакванията този сезон и е само на 4 точки зад Реал в класирането. Държейки петото място след последния кръг тимът показва прекрасна форма, но по-скоро у дома. Пред своята публика Валекано спечели 16 от 20-те си точки, докато 4 от последните 6 гостувания бяха загубени.

Откъм състави, домакините продължават да не разчитат на контузените Бейл, Себайос и Валверде. Родриго е под въпрос след като пропусна последната среща през седмицата. 

При гостите Мартин Маркеланс е контузен, а Естебан Савелих е под въпрос. Така вероятно Радамел Фалкао ще запази мястото си в нападение.

Реал Мадрид има 10 поредни победи срещу Райо Валекано във всички турнири. В Ла лига "белия балет" избегна загубата в 28 от последните 29 кръга. 

Прогноза: Реал Мадрид - Райо Валекано 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Райо Валекано (Андони Ираола)
 
Димитриевски
   
Савелих
Катена
Балиу
Гарсиа
Сис
Комесаня
Паласон
Трехо
Гарсиа
Фалкао
Винисиус
Бензема
Асенсио
Модрич
Касемиро
Кроос
Менди
Карвахал
Алаба
Милитао
   
Куртоа
 
Реал Мадрид (Карло Анчелоти)

Обоснована прогноза: Реал Мадрид - Райо Валекано 2:1

  Сподели
297