Реал Мадрид ще победи в Барселона


И. Ангелов

Реал Мадрид ще победи в Барселона

Барселона - Реал Мадрид
Стадион: Камп Ноу
Дата: 24.10.2021 г.
Час: 17:15 ч.

Барселона преживява труден сезон до момента след напускането на Лео Меси, не само на терена, но и извън него. Последната седмица обаче беляза промяна в това отношение. Първо дойде новия договор за звездата на тима Педри преди голямата победа над Валенсия в Ла Лига, над която беше надградено и с първа победа в Шампионска лига над Динамо Киев след двете по-ранни разочарования в групите. Сега и Ансу Фати подписа нов договор и феновете ще се чувстват малко по-уверени преди една от срещите на годината.

При всичко казано по-горе Барселона се държи на 2 точки от Реал Мадрид в Ла Лига, което прави това Класико много важно. Каталунците продължават да имат проблеми обаче след като срещу Динамо не впечатлиха с най-добра игра и срещата реши Жерар Пике. Тимът на Роналд Куман трудно установява контрол над мачовете.

Реал Мадрид също преживя лош период преди паузата за национални срещи, преди която загуби поредни мачове в Ла Лига и ШЛ. Последната среща в Испания бе отложена, а междувременно тимът на Карло Анчелоти се справи с Шахтьор Донецк в Европа. Винисиус продължава да блести със 7 гола и 5 асистенции в последните 11 мача.

Откъм състави, при домакините с контузии са Педри, Араухо и Брайтвайте. Дембеле и Алба са поставени под въпрос и вероятно ще бъдат съхранени за да не се усложни състоянието им.

За Реал още известно време ще отсъстват Дани Себайос и Гарет Бейл. Карвахал и Азар обаче може да се завърнат, като те са под въпрос заедно с Иско и Жович.

Реал Мадрид спечели последните 3 срещи с Барселона във всички турнири. В тях "белия балет" вкара и поне по 2 гола на кръвния си враг. Общоприето е формата да няма значение в тези големи мачове, но в момента изглежда сякаш Реал е по-способен да направи добро представяне.

Прогноза: Барселона - Реал Мадрид 1:2 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Карло Анчелоти)
 
Куртоа
   
Милитао
Алаба
Начо
Менди
Кроос
Модрич
Касемиро
Родриго
Бензема
Винисиус
Фати
Депай
Дест
Гави
Бускетс
Йонг
Балде
Роберто
Гарсиа
Пике
   
Щеген
 
Барселона (Роналд Куман)

Обоснована прогноза: Барселона - Реал Мадрид 1:2

  Сподели
401