Реал Мадрид ще се върне с нови сили


И. Ангелов

Реал Мадрид ще се върне с нови сили

Реал Мадрид - Атлетик Билбао
Стадион: Сантиаго Бернабеу
Дата: 17.10.2021 г.
Час: 18:00 ч.

Със загуба с 2:1 от Еспаньол, първа за сезона, точно преди почивката за национални срещи Реал Мадрид е на поредица от 3 мача без победа. Тази поредица включва изключително изненадващо поражение от Шериф в Шампионска лига. Анчелоти ще се надява всичко това да е в миналото и тимът да продължи по-добре.

Победа с 1:0 над Алавес в последния кръг на Ла Лига прекрати поредицата от 3 мача без победи за Билбао. Атлетик не е побеждавал Реал на "Бернабеу" от 2005 година, когато резултатът бе 2:0. 

Откъм състави, при домакините Дани Себайос и Гарет Бейл са аут с травми. Под въпрос са Марсело, Менди, Карвахал и Азар, който пропусна мача за трето място на УЕФА Лига на нациите с Белгия. Тук той може да получи почивка преди срещата в ШЛ срещу Шахтьор Донецк.

При гостите контузен е Ноласкоайн, а под въпрос са Берхиче, Виялибре и Нунес. Не се очакват промени в тима от последния състав, който видяхме в Ла Лига.

Реал Мадрид няма загуба в 13 поредни срещи в лигата у дома, с оглед рекорда на гостите тук, очаква се успех на "белия балет".

Прогноза: Реал Мадрид - Атлетик Билбао 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Билбао (Марселино)
 
Симон
   
Вивиан
Мартинес
Лекуе
Баленсиага
Гарсиа
Венседор
Беренгуер
Муниаин
Гарсия
Уилямс
Винисиус
Бензема
Родриго
Модрич
Касемиро
Кроос
Начо
Вазкес
Алаба
Милитао
   
Куртоа
 
Реал Мадрид (Карло Анчелоти)

Обоснована прогноза: Реал Мадрид - Билбао 2:1

  Сподели
294