Реал Мадрид трябва да се върне към победите с Алавес


И. Ангелов

Реал Мадрид трябва да се върне към победите с Алавес

Депортиво Алавес - Реал Мадрид
Стадион: Мендисороса
Дата: 23.01.2021 г.
Час: 22:00 ч.

Алавес стои само на точка извън опасността, но Абелардо продължава да търси първа победа след завръщането си начело. Трите поредни загуби не придвижиха тима в класирането, като на дъното само Уеска е в по-лоша форма от тима на домакините тук.

Реал Мадрид се намира на 4 точки от върха след като в последните 3 кръга на Ла Лига постигна само 1 победа и направи 2 равенства. През седмицата тимът загуби от третодивизионен Алкояно в Купата на краля, който спечели когато игра с човек по-малко, и Зинедин Зидан ще иска да види отговор за срамното представяне.

Откъм състави, Лукас Перес трябва да е на линия за домакините и вероятно ще стартира с Хоселу в нападение. Само Родриго Ели е с контузия. 

При гостите също няма много проблеми, като Родриго е контузен, Начо е в карантина, а Дани Карвахал е под въпрос, но вероятно ще играе. Рамос преодоля проблем в коляното и може да участва. 

Реал Мадрид спечели 5 от последните си 6 мача на гости на Алавес. "Белия балет" няма загуба в 14 от последните 15 кръга в Испания. Домакините допуснаха поне по 2 гола в последните 3 кръга, и Реал трябва да направи всичко възможно да си върне от самочувствието в този мач.

Прогноза: Депортиво Алавес - Реал Мадрид 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
315