Йович: Виновен съм, не знаех за забраната


И. Ангелов

Йович: Виновен съм, не знаех за забраната

Нападателят на Реал Мадрид Лука Йович обяви, че е готов да понесе последствията ако бъде намерен за виновен в нарушаването на правилата за карантина по време на коронавирус пандемията. Младежът бе забелязан извън дома си въпреки наложената му в Сърбия изолация за 28 дни. AS цитира:

"Наруших изолацията защото не бях наясно с правилата. Зная, че е трудно да повярвате, но е така. В страната, от която съм, и дори в Италия, доколкото виждам от интернет, всеки карантиниран може да излезе да хвърли боклука веднъж в деня, да отиде до аптека или магазин. 

"Аз мислех, че тези правила са такива и тук. Моя е вината, че не съм проучил по-добре, но аз мисля, че и трябваше да ни се обясни по-ясно, особено за хора, идващи от чужбина. Аз бях наясно, че трябва да се самоизолирам, и имам документ за това. Но аз не знаех как трябва да действам в тази ситуация. Това вероятно е защото идвам от друго място. Разбира се, готов съм да поема последствията от моите действия."

Йович премина в Реал Мадрид от Айнтрахт Франкфурт през юни миналата година за сумата от 70 милиона евро. В 24 мача с новия клуб той има 2 гола и 2 асистенции.

  Сподели
289