Рамос нападна съдията след загубата


И. Ангелов

Рамос нападна съдията след загубата

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос заговори против рефера Алехандро Ернандес след вчерашната изненадваща загуба на "белия балет" с 1:0 от Леванте в Ла Лига. Преди кръга Реал водеше в класирането, но Барселона победи Ейбар с 5:0, а момчетата на Зидан загубиха за първи път от 15 срещи. В срещата Еден Азар отново се контузи в глезена, а подготовката не бе перфектна за предстоящите срещи с Манчестър Сити в ШЛ и Барселона в Ла Лига.

Рамос получи картон след само 10 минути игра, и след срещата сподели:

"Аз не обичам да говоря за реферите защото се случва да грешат. Но понякога се замисляш. Критерият им е различен. В Суперкупата на Испания дадоха дузпа срещу мен за неволна игра с ръка. Днес имаше две, а не ги дадоха. Аз съм ядосан на Ернандес. В миналото реферите се отнасяха по-уважително и можеше да разговаряш с тях. Арогантността е нещо, което имаш, или което нямаш.

"Аз го попитах дали има някакъв личен проблем с мен, и ако е така, да ми каже, за да го решим."

Междувременно Рамос посъветва колегите си да се концентрират отново за идната важна седмица:

"Ядосани сме. Идва най-решителният момент в сезона и трябва да обърнем нова страница. Бяхме лидери, а сега сме втори. Всяка грешка може да те остави без трофей. Но освен това, имаше много неща около този мач... В крайна сметка загубихме ние, а не реферът или ВАР."

 

  Сподели
169