Реднап: Бейл може да получи втори шанс в Реал


И. Ангелов

Реднап: Бейл може да получи втори шанс в Реал

Бившият мениджър на Тотнъм Хари Реднап сподели мнението си, че Гарет Бейл може да получи втори шанс да покаже класата си в Реал Мадрид, след като изглежда той няма да намери нов отбор през това лято. Реал Мадрид отхвърли и оферта от китайската лига за играча, като се предполага, че той е желан и от отбори във Висшата лига на Англия.

"Тази ситуация не изглежда добра, както беше описана от медиите. Изглеждаше сякаш Бейл изведнъж вече не иска да стои там, но той не е такъв човек и не създава проблеми. Той не е момче, което постоянно стои в съблекалнята и създава проблеми, или проваля духа на отбора. Не разбирам защо биха го третирали така. Беше доста странно.

"Гарет е страхотен играч и човек. Никога не ми е създавал проблем дори за минута. Аз го тренирах четири години и той не създаде проблем на никого, просто играеше футбола си. Аз съм изненадан как се разви ситуацията в Мадрид и как изведнъж Зидан излезе и каза, че не е желан там. Това не е идеален начин да се справиш с тази ситуация и Гарет не трябва да бъде пращан на място, където не иска да бъде.

"Той е в страхотен клуб, и знаете ли какво ще се случи - вероятно след месец или два те ще имат няколко слаби резултата и ще му кажат 'Хайде, Гарет, ние нямахме предвид това, върни се в отбора'."

  Сподели
461