Винисиус: Барселона ми предлагаше повече пари, но избрах по-добрия проект


Н. Гавазов

Винисиус: Барселона ми предлагаше повече пари, но избрах по-добрия проект

Нападателят на Реал Мадрид Винисиус Жуниор обясни, защо при напускането на Фламенго през миналата година е избрал Реал Мадрид. Напомняме, че Барселона се интересуваше от бразилеца и  каталунците дори бяха изпратили делегация в Бразилия, надявайки се да склонят футболиста на трансфер в клуба от "Камп Ноу". В крайна сметка Винисиус направи своя избор в полза на Реал Мадрид.

"Баща ми не ми разказа за интереса на други клубове, до момента, в който Барселона и Реал Мадрид не ме пожелаха. След това посетихме двата клуба и те ни харесаха. Барселона предложи повече пари, но ние искахме да изберем най-добрия проект, а Марсело и Каземиро разговаряха с мен и ми помогнаха да взема решение.

Каземиро ми каза, че е малко нервен, когато Зидан говори. Речта му е различна от стила на комуникация със Солари. Зидан е легенда, той спечели всичко. Той ми каза да не се тревожа за травмата, за да се върна по-силен", заяви Винисиус.

Напомняме, че Реал Мадрид отпадна от Купата на Испания и Шампионска лига, а в Ла Лига се намира на трето място, на 12 точки от Барселона. Що се отнася до каталунците, те продължават участието си във всички възможни турнири.

  Сподели
432