Пике: Феновете ни ще направят живота на Севиля труден


Н. Гавазов

Пике: Феновете ни ще направят живота на Севиля труден

Защитникът на Барселона Жерард Пике е уверен, че първия мач със Севиля за Суперкупата, който каталунците загубиха с 1:3 се е състоял твърде рано, което е причина за загубата на шампиона. Според него обаче, на «Ноу Камп» Барселона ще покаже истинското си лице и в крайна сметка ще спечели Суперкупата на Испания.

«Разбира се, приятелския мач с Мексико преди първия официален двубой много ни затрудни. Сега обаче се чувствам прекрасно и съм готов да играя в събота срещу Севиля. Не смятам, че реваншът им в Шампионската лига и загубата от Брага в средата на седмицата ще ни помогнат. Това са два различни турнира и те имат намерение да вземат Суперкупата. Както те, така и ние сме концентрирани изцяло за мача в събота», заяви Пике пред официалния сайт на Барселона.

«Ясно е, че те имат преимущество. Ние трябва да наваксваме, но за това ще ни помогне «Ноу Камп». Нашите запалянковци ще направят живота им труден и съм убеден, че ще се поздравим с успех», допълва защитника.

„Относно първенството, което ни очаква мога да кажа, че ще бъде крайно интересно. Барса и Реал са много различни отбори, независимо, че Моуриньо постоянно говори, че си приличаме. За титлата през новия сезон ще се борят и други отбори, включително ние и Реал. Съставът ни е великолепен, искаме да бъдем отново шампиони и ще докажем отново, че сме най-добрите", завършва Пике

 

  Сподели
179