Игуаин: Няма да може да да преживеем втори сезон без нищо


Н. Гавазов

Игуаин: Няма да може да  да преживеем втори сезон без нищо

Голмайсторът за Аржентина на Световното първенство по футбол, а също и за Реал Мадрид Гонсало Игуаин си постави амбициозна задача за новия сезон, съобщава новината испанския AS . Нападателят има намерението да вкара 30 гола за своя клуб, с което се надява да помогне на отбора да спечели титлата в Испания.

"Щастлив съм как започна подготовката за новия сезон. Сега е рано да правя някакви заключения. Моята цел е да спечелим Лигата. Миналата година вкарах 29 гола във всички състезания. Мисля, че това бе едно добро представяне, така че се надявам тази година да го надмина. Нека видим дали мога да вкарам 30 гола. Това ми е моята цел с което ще помогна на отбора си", цитира AS Игуаин.

„Трябва да свикнем и с методите на Моуриньо. Надявам се да се получи сработване между неговите идеи и нашите, защото всички сме от една и съща страна. Вече говорих с него и виждам един треньор, който е на страната на играчите. Това е най-важно за един отбор. Той каза, че трябва да спечелим поне един трофей. Няма да може да преживеем втори сезон без нищо. Ние знаем това. Длъжни сме да доставим радост на феновете си и да изкачим Реал на мястото, което заслужава", сподели голмайсторът.

 

  Сподели
144