Ерата на Моуриньо започна с победа (видео)


Н. Гавазов

Ерата на Моуриньо започна с победа (видео)

Ерата, както испанската преса определи пребиването на Жозе Моуриньо в Реал Мадрид, започна с победа. Гонсало Игуаин и Кристиано Роналдо вкараха по един гол през второто полувреме за успеха на Кралския клуб с 3:2 над мексиканския Америка при треньорския дебют на португалския специалист начело на «бланкосите».

Новото попълнение Серхио Каналес откри в 34-ата минута в дебюта си с екипа на Белия балет, след много красива комбинация с Роналдо.

Енрике Ескеда изравни за Америка в 53-ата минута, а Висенте Санчес изведе мексиканците напред в 61-ата, като и за двете попадения асистенциите бяха на Адолфо Росиней. Две минути по-късно обаче Реал си каза тежката дума и Игуаин изравни, а Роналдо - който не беше играл в официална среща от отпадането на Португалия на Световното първенство, оформи крайния резултат в 82-ата минута от фаул.


Испанският отбор беше без някои от основните си единици като вратарят Икер Касияс, Шаби Алонсо и Серхио Рамос, които получиха по-дълга почивка, за да се възстановят от участието си Световното първенството в ЮАР..

 

  Сподели
134