Бейл ще обсъжда с Реал Мадрид своето бъдеще


Н. Гавазов

Бейл ще обсъжда с Реал Мадрид своето бъдеще

Крилото на Реал Мадрид Гарет Ейл ще проведе среща с ръководството на клуба през следващата седмица, за да реши въпроса със своето бъдеще, съобщават редица британски медии. На разговорите ще присъства и новият наставник на "бланкосите" Хулиен Лопетеги.

Както е известно, Манчестър Юнайтед има желание да върне уелския национал във Висшата лига на Англия и за целта "червените дяволи" вече осъществиха контакт не само с агента на играча, но и с колегите си от "Сантяго Бернабеу", но без официално да бъде даден старт на някакви преговори. Английският клуб е готов да похарчи 97 милиона евро за трансфера на Бейл, а на играча да даде заплата като тази в Испания. Преходът на Гарет обаче не е толкова близо, както се твърдеше доскоро и както се иска на някои фенове на Юнайтед.

През следващата седмица се завръщат голяма част от футболистите на Реал Мадрид и на първо място Бейл иска да разбере какви са плановете на новия наставник на отбора за него. Напомняме, че уелсецът не се радваше на достатъчно игрова практика при предишния наставник Зинедин Зидан и на няколко пъти през изминалия сезон намекна, че може да потърси пристанище през това лято, където да получава повече минути.

Също така е планирана и отделна среща между представителя на Бейл и Флорентино Перес, която би трябвало да стане решаваща по изясняването на ситуацията. На практика, 28-годишният играч все още не може да каже как ще се развие неговата по-нататъшна съдба.

"Наистина не знам къде ще играя през следващия сезон. Може да остана в Реал Мадрид, но може да не остана. Трябва да поговоря със своя агент и е истина, че имам нужда от повече игрови минути. Бях разочарован когато не започнах като титуляр във финала на Шампионска лига", заяви Бейл.

Според някои източници, Юнайтед ще започне официални преговори с Реал Мадрид едва след като Гарет отговори с взаимност, т.е. бившият играч на Тотнъм пожелае трансфер на "Олд Трафорд".

  Сподели
443