Агент: Предстои да преговарям с Реал за Бейл


И. Ангелов

Агент: Предстои да преговарям с Реал за Бейл

Агентът на Гарет Бейл сподели пред Sky Sports, че ако от Реал Мадрид възнамеряват да задържат уелската звезда, те ще трябва да му гарантират игрово време. Бейл хвърли сянка върху бъдещето си в изказване след финала на Шампионска лига, в което заговори за напускане на тима, а агента му Джонатан Барнет обяви:

"Аз мисля, че ще трябва да говорим с Реал Мадрид и да видим накъде вървим. Той иска по-добра година от последната. Той иска да играе повече и това е от основно значение. Аз мисля, че той е сред топ 3 или 4 играча в света. За някой като него трябва да има време. Не всичко е до парите.

"Той иска да спечели Златна топка и мисля, че може. Аз мисля, че той е най-добрият британец в чужбина в историята. Освен ако не се намери някой с повече успехи. Мисля, че голът му във финала на Шампионска лига повиши интереса към него. Но ние вече знаехме колко е добър. Той не трябва да доказва нищо. Беше страхотен гол в подходящ момент.

"Той обича живота в Испания. Има три деца и е много щастлив там. Но ще видим. Той трябва да играе футбол. Като фен на Арсенал аз бих искал да играе там, но те имат такъв шанс да го купят, какъвто аз да отида на луната."

  Сподели
421