Касияс: Уверен съм, че следващият сезон Коул ще бъде в Реал


Н. Гавазов

Касияс: Уверен съм, че следващият сезон Коул ще бъде в Реал

Вратарят на Реал Мадрид и националния отбор на Испания Икер Ксияс коментира слуховете за интереса на мадридчани към защитника на Челси и националния отбор на Англия Ашли Коул., съобщава The Sun. Най-добрият вратар на Световното първенство 2010 г. потвърди, че левият защитник е една от трансферните цели на Кралския клуб и отбеляза, че новият наставник на "белите" Жозе Моуриньо познава много добре Ашли, с когото работи по времето на пребиваването си на "Стамфорд Бридж".

"Това което слушам в последно време за преминаването н Коул при нас звучи много добре. Не съм разговарял много с хора от клуба, но съм уверен, че той може да започне сезона като играч на Реал. Мисля, че от професионална и лична гледна точка това ще бъде правилното решение за него", заяви Касияс.

Коул имаше бурни преживявания в Англия след раздялата си с жена си Черил и вратарят на Реал Мадрид коментира, че защитникът може да си потърси работа в чужбина, което ще бъде едно ново начало за него.

"Мисля, че му трябва почивка от всичко което му се случи в Англия. Навярно това ще бъде последният му контракт с голям отбор и какво по-добре да подпише с клуб, в който е бившият му треньор Моуриньо! Жозе доказа, че може да купува грачи и да ги прави най-добрите, но с Ашли не е необходимо да прави това, защото той вече е най-добрият ляв бек в света. Моуриньо знае това и поради това не съм удивен, ако Коул дойде в Реал", завършва Касияс.

Португалският специалист в своята кариера подписа вече веднъж с Ашли през 2006 година, когато доведе защитника от Арсенал.

 

  Сподели
121