Гризман: Ще е добре, ако играя с Погба в един отбор


Н. Гавазов

Гризман: Ще е добре, ако играя с Погба в един отбор

Нападателят на Атлетико Мадрид Антоан Гризман разказа, че желае да играе в един отбор със сънародника си Пол Погба, но не е задължително това да бъде в Манчестър Юнайтед. Напомняме, че Антоан бе близо до клуба от "Олд Трафорд" през миналото лято, но в последния момент реши да остане в Испания заради трансферния бан, наложен на клуба. Французинът дори подписа нов контракт с Атлетико, за което според намеци в негови изказвания, той съжалява.

В понеделник Гризман говори пред френска телевизия, като в част от интервюто каза, че би се радвал, ако може да играе в един отбор с Пол Погба. Впрочем, това не означава, че мечтата на Антоан ще се изпълни в Манчестър Юнайтед.

"Никога не съм се крил и винаги съм му се възхищавал на играта. Той е стабилен в центъра, спокоен е, а това дава увереност на всички. Разбира се, че би било много добре, ако играя с него в един отбор - в крайна сметка, това се случва сега във Франция. Но не ме разбирайте погрешно, при всички случаи това не означава, че аз искам да премина в Юнайтед", заяви Гризман.

Напомняме, че спекулациите около бъдещето на нападателя продължават с пълна сила. Вчера в испанската преса и в частност в AS се появи информация за това, че Атлетико Мадрид е подписал джентълменско съглашение с Барселона относно Гризман. Съобщаваше се, че Атлетико силно желае да удържи нападателя в отбора и продължава да води преговори с французина за продължаване на действащия контракт.

AS твърди, че споразумението между двата клуба предвижда ненамеса на каталунците в преговорите между играча и Атлетико, но ако Гризман откаже да подпише нов контракт, тогава ръководството на "дюшекчиите" се задължава незабавно да уведоми за това колегите си от "Камп Ноу". По такъв начин Барселона ще има преимущество, ако Гризман реши да напусне клуба от Мадрид. Впрочем, информацията на испанската медия все още не е потвърдена от официален източник.

  Сподели
384