Роналдо: Аз не съм умен човек, имам само шести клас


Роналдо: Аз не съм умен човек, имам само шести клас

Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо не желае да си има проблеми със закона и твърди, че е подведен от финансовите си консултанти. Това е заявил португалецът пред съда по делото за укриване на данъци в периода 2011 -2014 година. Материалът се появи в Crreio da manha.

"Никога не съм имал такива проблеми в Англия, защото... не, не, аз не искам да го кажа... на мен ми се иска да се върна в Англия. Имам умни хора, които се занимават с моите финанси, хора, които получават заплата от мен, за да може всичко да е правилно, защото аз не съм умен човек. Завърших само шести клас и всичко, което знам е как се играе футбол. Ако трябва да платя повече, аз ще го направя в Испания, за да нямам проблеми", заявил Роналдо.

 


[email protected]
BIO

Николай Стоянов Гавазов е роден на 16 август 1967 година в град Пловдив. Завърша висшето си образование във Велико Търново, специалност история и педагогика, а по-късно учи психология. Започва като журналист по политически теми, работил е за вестник „Нов Живот”, както и за няколко сайта. От 2008 година се отдава на футбола.

3864